HoReCa - komponent szkoleniowy z zakresu nowych rozwiązań i technologii, w tym technologii IT
HoReCa - komponent szkoleniowy z zakresu nowych rozwiązań i technologii, w tym technologii IT
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInformatyka i telekomunikacja / Internet
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla pracodawców i ich pracowników
- Grupa docelowa usługi
MŚP będące beneficjentem środków dla branży HoReCa w ramach Inwestycji KPO A1.2.1 Inwestycje dla przedsiębiorstw w produkty, usługi i kompetencje pracowników oraz kadry związane z dywersyfikacją działalności w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odporności
- Minimalna liczba uczestników2
- Maksymalna liczba uczestników16
- Data zakończenia rekrutacji14-07-2024
- Forma prowadzenia usługizdalna w czasie rzeczywistym
- Liczba godzin usługi16
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Celem szkolenia jest dostarczenie uczestnikom wiedzy i umiejętności z zakresu nowych rozwiązań i technologii w branży HoReCa, w tym technologii IT, aby umożliwić im skuteczne wdrażanie innowacyjnych rozwiązań, poprawę efektywności operacyjnej i podnoszenie jakości obsługi klienta w swoich przedsiębiorstwach.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Zrozumienie nowych rozwiązań i technologii | Kryteria weryfikacji Uczestnik rozumie zastosowania i korzyści wynikające z różnych nowych technologii w branży HoReCa, w tym systemów POS, oprogramowania do zarządzania zapasami, aplikacji mobilnych itp. | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Efekty uczenia się Umiejętność wyboru i wdrażania odpowiednich rozwiązań | Kryteria weryfikacji Uczestnik dokonuje świadomego wyboru odpowiednich technologii dla swoich przedsiębiorstw oraz potrafi skutecznie je wdrożyć. | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Efekty uczenia się Poprawa efektywności operacyjnej | Kryteria weryfikacji Uczestnik potrafi umiejętnie wykorzystywać nowe technologie do optymalizacji procesów operacyjnych. | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Efekty uczenia się Podniesienie jakości obsługi klienta | Kryteria weryfikacji Uczestnik wykorzystuje technologie w celu poprawy obsługi klienta, na przykład poprzez wprowadzenie systemów rezerwacji online, aplikacji mobilnych do zamawiania posiłków itp | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Program
Program
Dzień 1:
- Wprowadzenie do nowych technologii w branży HoReCa
- Systemy POS (punkty sprzedaży) - funkcje i zastosowania
- Technologie mobilne w obsłudze klienta
- Ćwiczenia praktyczne: Konfiguracja systemu POS online
Dzień 2:
- Oprogramowanie do zarządzania zapasami
- Technologie dostawy i logistyki w branży HoReCa
- Systemy rezerwacji online i zarządzanie ruchem klientów
- Projektowanie aplikacji mobilnej dla restauracji - warsztaty praktyczne
Harmonogram
Harmonogram
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Przedmiot / temat zajęć 1 z 4 Wprowadzenie do nowych technologii w branży HoReCa, Systemy POS (punkty sprzedaży) - funkcje i zastosowania - zajęcia z przerwami | Prowadzący - | Data realizacji zajęć 15-07-2024 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 12:00 | Liczba godzin 04:00 |
Przedmiot / temat zajęć 2 z 4 Technologie mobilne w obsłudze klienta, Ćwiczenia praktyczne: Konfiguracja systemu POS online - zajęcia z przerwami | Prowadzący - | Data realizacji zajęć 15-07-2024 | Godzina rozpoczęcia 12:00 | Godzina zakończenia 16:00 | Liczba godzin 04:00 |
Przedmiot / temat zajęć 3 z 4 Oprogramowanie do zarządzania zapasami, Technologie dostawy i logistyki w branży HoReCa - zajęcia z przerwami | Prowadzący Karolina Bachewicz | Data realizacji zajęć 16-07-2024 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 12:00 | Liczba godzin 04:00 |
Przedmiot / temat zajęć 4 z 4 Systemy rezerwacji online i zarządzanie ruchem klientów, Projektowanie aplikacji mobilnej dla restauracji - warsztaty praktyczne - zajęcia z przerwami | Prowadzący Karolina Bachewicz | Data realizacji zajęć 16-07-2024 | Godzina rozpoczęcia 12:00 | Godzina zakończenia 16:00 | Liczba godzin 04:00 |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto2 800,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto2 800,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto175,00 PLN
- Koszt osobogodziny netto175,00 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Karolina Bachewicz
- Specjalista Audytor
2019 - nadal - Międzynarodowy Instytut Outsourcingu:
- Specjalista ds. Obsługi Grantobiorców
- Specjalista ds. Obsługi Klienta
- Senior Project Manager
- Dyrektor Operacyjny
2015-2018 - Polskie Stowarzyszenie na rzecz Osób z Niepełnosprawnością KOŁO w Elblągu - Fizjoterapeuta
2012-2014- Samodzielny Publiczny Zakład Rehabilitacji
- Fizjoterapeuta
WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE:
2010-2012 Olsztyńska Szkoła Wyższa im. Józefa Rusieckiego w Olsztynie - studia II stopnia- fizjoterapia
2007- 2010 Elbląska Uczelnia Humanistyczno- Ekonomiczna w Elblągu- studia I stopnia- fizjoterapia
DOŚWIADCZENIE: Usługi doradcze obejmujące m.in. prowadzanie i nadzorowanie wywiadów dotyczących sytuacji przedsiębiorstw, opracowanie raportów, diagnoz potrzeb rozwojowych, sporządzanie analiz potrzeb rozwojowych przedsiębiorstw; audyty dostępności. Prowadzący posiada ponad 120h doświadczenia w podobnym zakresie w ostatnich dwóch (24 m-ce) wstecz od dnia rozpoczęcia szkolenia.
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Uczestnicy otrzymają materiały w dniu świadczenia usługi rozwojowej, po zakończeniu szkolenia w wersji PDF, tj.: prezentacja multimedialna oraz scenariusze. Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia szkolenia.
Informacje dodatkowe
Termin rozpoczęcia usługi może ulec zmianie oraz może zostać dostosowany do potrzeb uczestników po uprzednim kontakcie z Dostawcą Usługi - Międzynarodowym Instytutem Outsourcingu.
Warunki techniczne
Warunki techniczne
Warunki techniczne niezbędne do usługi zdalnej:
1. Narzędzie MS Teams (przed rozpoczęciem usługi uczestnik otrzymuje link, który pozwoli dołączyć do szkolenia).
2. Wymagania sprzętowe - komputer z łączem internetowym.
3. Łącze sieciowe 3G, 4G / LTE ; 2,5 Mb/s.
4. Oprogramowanie - nie ma konieczności instalowania żadnego dodatkowego oprogramowania.
Link umozliwiający udział w usłudze rozwojowej bedzie aktywny przez cały czas trwania szkolenia.
Sprzęt, oprogramowanie i wyposażenie niezbędne do prowadzenia procesu dydaktycznego:
1. Sprzęt komputerowy zapewniający dostęp do platform i technologii chmurowych,
2. Materiały dydaktyczne w formacie PDF.