Szkolenie - Nowe Technologie w branży HoReCa
Szkolenie - Nowe Technologie w branży HoReCa
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Turystyka i hotelarstwo
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla pracodawców i ich pracowników
- Grupa docelowa usługi
Przedsiębiorcy turystyczni, pracownicy biur podróży i hoteli, studenci kierunków związanych z turystyką, pasjonaci nowych technologii zainteresowani innowacjami w sektorze turystycznym.
- Minimalna liczba uczestników5
- Maksymalna liczba uczestników15
- Data zakończenia rekrutacji23-03-2025
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi16
- Podstawa uzyskania wpisu do BURZnak Jakości Małopolskich Standardów Usług Edukacyjno-Szkoleniowych (MSUES) - wersja 2.0
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Usługa przygotowuje uczestników do pracy przy użyciu najnowszych technologii stosowanych w branży HoReCa, wykorzystywania narzędzi online, automatyzacji procesów oraz interaktywnych rozwiązań, w celu efektywnego doskonalenia oferty i obsługi klienta.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Obsługuje i wykorzystuje nowe narzędzia, systemy i technologie służące optymalizacji i wspomaganiu procesów sprzedaży, obsługi i automatyzacji pracy w branży HoReCa. | Kryteria weryfikacji Charakteryzuje najważniejsze trendy rozwojowe w hotelarstwie i turystyceSkutecznie stosuje nowe systemy i technologie do optymalizacji efektów pracy | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Efekty uczenia się Charakteryzuje nowe narzędzia, systemy i technologie służące optymalizacji i wspomaganiu procesów sprzedaży, obsługi i automatyzacji pracy w branży HoReCa. | Kryteria weryfikacji Różnicuje narzędzia i technologie wspierające organizację pracy, procesy sprzedaży i obsługi. | Metoda walidacji Wywiad swobodny |
Efekty uczenia się Stosuje i przestrzega zasad bezpieczeństwa i unika ryzyka związanego z używaniem nowych technologii w pracy zawodowej. | Kryteria weryfikacji Charakteryzuje procesy i techniki zapewniające bezpieczne przechowywanie danych. | Metoda walidacji Wywiad swobodny |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Program
Program
Usługa adresowana jest do przedsiębiorców w branży turystycznej, pracowników biur podróży i hoteli, studentów kierunków związanych z turystyką, pasjonatów nowych technologii zainteresowanych innowacjami w sektorze turystycznym.
W celu osiągnięcia zamierzonych celów uczestnik powinien aktywnie uczestniczyć przynajmniej w 80% zajęć.
Minimalna liczba uczestników, która powinna wziąć udział w usłudze to 5 osób.
Usługa jet realizowana w formie godzin zegarowych. Przerwy są wliczone w czas trwania usługi.
Minimalne wyposażenie sali szkoleniowej to : rzutnik, ekran, flipchart, roll-up, odpowiednia ilość stołów i krzeseł w zależności od ilości uczestników. Każdy z uczestników powinien posiadać laptop/tablet lub inny odpowiedni sprzęt elektroniczny umożliwiający wykonywanie poleceń trenera oraz dostęp do internetu.
W zależności od potrzeb szkolenia oraz ilości osób, trener będzie dzielił uczestników na grupy.
- Najważniejsze trendy rozwojowe w hotelarstwie i turystyce
- Zmiany w zachowaniach gości spowodowane pandemią Covid - 19
- Narzędzia i technologie wspierające oragnizację pracy
- Narzędzia i technologie wspierające procesy sprzedażowe
- Narzędzia i technologie wspierające procesy obsługowe
- Nowe technologie i systemy badające poziom satysfakcji gości
- Nowe narzędzia, portale i aplikacje wspierające rozwój
- Kluczowe aspekty obsługi nowych technologii i systemów
- Bezpieczeństwo danych gości i firmy
- Ryzyko związane z nowymi technologiami i systemami
- Umiejętne zarządzanie procesem zmian wynikającym z wdrożenia nowych technologii
- Umiejętne wykorzystanie nowych technologii i systemów w aspekcie marketingowym
- Umiejętne wykorzystanie nowych technologii i systemów w aspekcie sprzedażowym
- Weryfikacja efektów uczenia
Harmonogram
Harmonogram
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Przedmiot / temat zajęć 1 z 18 Najważniejsze trendy rozwojowe w hotelarstwie i turystyce | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 24-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 09:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 2 z 18 Zmiany w zachowaniach gości spowodowane pandemią Covid - 19 | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 24-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:00 | Godzina zakończenia 10:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 3 z 18 Narzędzia i technologie wspierające oragnizację pracy | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 24-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:00 | Godzina zakończenia 10:45 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 4 z 18 Przerwa | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 24-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:45 | Godzina zakończenia 11:00 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 5 z 18 Narzędzia i technologie wspierające procesy sprzedażowe | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 24-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:00 | Godzina zakończenia 12:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 6 z 18 Narzędzia i technologie wspierające procesy obsługowe | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 24-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:00 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 7 z 18 Przerwa | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 24-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:30 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 8 z 18 Nowe technologie i systemy badające poziom satysfakcji gości | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 24-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:30 | Godzina zakończenia 14:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 9 z 18 Nowe narzędzia, portale i aplikacje wspierające rozwój | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 24-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:00 | Godzina zakończenia 16:00 | Liczba godzin 02:00 |
Przedmiot / temat zajęć 10 z 18 Kluczowe aspekty obsługi nowych technologi i systemów | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 25-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 09:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 11 z 18 Bezpieczeństwo danych gości i firmy | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 25-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:00 | Godzina zakończenia 10:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 12 z 18 Ryzyka związane z nowymi technologiami i systemami | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 25-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:00 | Godzina zakończenia 10:45 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 13 z 18 Przerwa | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 25-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:45 | Godzina zakończenia 11:00 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 14 z 18 Umiejętne wykorzystanie nowych technologii i systemów w aspekcie marketingowym | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 25-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:00 | Godzina zakończenia 12:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 15 z 18 Umiejętne wykorzystanie nowych technologi i systemów w aspekcie sprzedażowym | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 25-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:30 | Godzina zakończenia 13:30 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 16 z 18 Przerwa | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 25-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:30 | Godzina zakończenia 14:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 17 z 18 Umiejętne zarządzanie procesem zmian wynikającym z wdrożenia nowych technologii | Prowadzący Szczepan Piechota | Data realizacji zajęć 25-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:00 | Godzina zakończenia 15:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 18 z 18 Weryfikacja efektów uczenia | Prowadzący - | Data realizacji zajęć 25-03-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:30 | Godzina zakończenia 16:00 | Liczba godzin 00:30 |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto3 075,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto2 500,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto192,19 PLN
- Koszt osobogodziny netto156,25 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Szczepan Piechota
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Po zakończonym szkoleniu uczestnicy otrzymają w formie elektronicznej lub/i papierowej materiały szkoleniowe (plik lub/i prezentacje w formacie pdf), co umożliwi im utrwalenie wiedzy oraz certyfikat ukończenia szkolenia.
Warunki uczestnictwa
Dysponowanie podstawową wiedzą z zakresu obsługi komputera, nowości technologicznych i branży HoReCa.
Informacje dodatkowe
Jeśli szkolenie będzie dofinansowany w co najmniej w 70% ze środków publicznych, to usługa szkoleniowa będzie zwolniona z podatku VAT.
Adres
Adres
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Klimatyzacja
- Wi-fi