Kurs kucharz z egzaminem mistrzowskim
Możliwość dofinansowania
Kurs kucharz z egzaminem mistrzowskim
Numer usługi 2025/12/04/39178/3190984
6 500,00 PLN
brutto
6 500,00 PLNnetto
81,25 PLNbrutto/h
81,25 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Edukacja
- Grupa docelowa usługi
Grupę docelową stanowią osoby, które chcą poszerzyć swoje umiejętności oraz kwalifikacje w zawodzie kucharz.
- Minimalna liczba uczestników1
- Maksymalna liczba uczestników10
- Data zakończenia rekrutacji01-03-2026
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi80
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Celem edukacyjnym szkolenia jest teoretyczne oraz praktyczne przygotowanie do wykonywania zawodu kucharz małej gastronomii oraz do przystąpienia do egzaminu zewnętrznego przeprowadzanego przez Izbę Rzemieślniczą Lubelszczyzny.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
| Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
|---|---|---|
Efekty uczenia się Uczestnik po ukończonym szkoleniu zdobędzie umiejętności do pracy na stanowisku Kucharza | Kryteria weryfikacji Wykonanie zadań wskazanych przez trenera | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Metoda walidacji Prezentacja |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kwalifikacje zarejestrowane w Zintegrowanym Rejestrze Kwalifikacji
- KwalifikacjeKucharz
- Kod kwalifikacji w Zintegrowanym Rejestrze Kwalifikacji
- Nazwa Podmiotu prowadzącego walidacjęIzba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
- Podmiot prowadzący walidację jest zarejestrowany w BURTak
- Nazwa Podmiotu certyfikującegoIzba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
- Podmiot certyfikujący jest zarejestrowany w BURTak
Program
Program
Planowanie produkcji |
Ogólne przepisy obowiązujące w zakładzie gastronomicznym |
Ogólne zasady w żywieniu człowieka |
Maszyny i urządzenia stosowane w gastronomii. |
Procesy technologiczne |
Towaroznawstwo gastronomiczne |
Technika sporządzania dań |
Harmonogram
Harmonogram
Liczba przedmiotów/zajęć: 0
| Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|
Brak wyników. | |||||
Cena
Cena
Cennik
| Rodzaj ceny | Cena |
|---|---|
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto | Cena 6 500,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika netto | Cena 6 500,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny brutto | Cena 81,25 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny netto | Cena 81,25 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt walidacji brutto | Cena 10,00 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt walidacji netto | Cena 10,00 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt certyfikowania brutto | Cena 2 008,74 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt certyfikowania netto | Cena 2 008,74 PLN |
Prowadzący
Prowadzący
Liczba prowadzących: 0
Brak wyników.
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
uczestnicy otrzymają zeszyt, długopis, skrypt opracowany przez wykładowce.
Warunki uczestnictwa
- ukończone 18 lat
- wymagane podejście do egzaminu
Informacje dodatkowe
EGZAMIN WYMAGANY
- skrypty opracowane przez wykładowce
- zeszyt, długopis
- niezbędne elementy i produkty stanowiące przygotowanie stanowiska na zajęciach praktycznych
EGZAMIN MISTRZOWSKI
Adres
Adres
ul. Stanisława Wyspiańskiego 8
38-200 Jasło
woj. podkarpackie
Zajęcia teoretyczne i praktyczne zrealizowane w Stowarzyszeniu "CSZ" Jasło, ul. S. Wyspiańskiego 8,
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Klimatyzacja
- Wi-fi
Kontakt
Kontakt
Wioleta Sypień
E-mail
csz.jaslo@op.pl
Telefon
(+48) 506 741 023