SUSHIMASTER POZIOM 2
SUSHIMASTER POZIOM 2
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Gastronomia
- Grupa docelowa usługi
Profesjonalni sushimasterzy z doświadczeniem.
Rekomendujemy wcześniejsze ukończenie kursu "Sushimaster poziom 1"
Szkolenie o poziomie trudności 2 - szkolenie zaawansowane dla osób pracujących w gastronomii.
- Minimalna liczba uczestników8
- Maksymalna liczba uczestników14
- Data zakończenia rekrutacji15-10-2025
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi20
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Szkolenie przygotowuje uczestników do samodzielnego przygotowania różnych form sushi (Edo, fusion, sashimi, chirashizushi, temari, oshizushi, kazarisushi, maki) zgodnie z zasadami techniki i estetyki kuchni japońskiej.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Rozróżnia techniki sushi: sashimi, chirashizushi, temari, oshizushi, kazarisushi, maki. | Kryteria weryfikacji Obserwacja podczas pracy praktycznej. | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Efekty uczenia się Umie wykorzystać różnorodne surowce do sushi. | Kryteria weryfikacji Prezentacja przygotowanych potraw. | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Efekty uczenia się Potrafi współpracować w zespole. | Kryteria weryfikacji Ocena pracy zespołowej | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Program
Program
- Sushi fusion.
2. Techniki sashimi i chirashizushi.
3. Temari i oshizushi.
4. Kazarisushi.
5. Maki sushi.
6. Ćwiczenia praktyczne.
7.Walidacja
Każdy uczestnik ma indywidualne stanowisko.
Usługa realizowana w formie godzin dydaktycznych 45 min
Walidacja wliczona jest w czas trwania usługi
Przerwy nie są wliczone w czas trwania usługi
Przerwy mogą ulec przesunięciu, ze względu na tempo pracy kursantów.
Szkolenie realizowane w grupach dwu osobowych,
Fakt uczestnictwa w każdym dniu usługi rozwojowej musi zostać potwierdzony przez uczestnika własnoręcznym podpisem złożonym na udostępnionej przez organizatora liście obecności
Harmonogram
Harmonogram
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Brak wyników. |
Cena
Cena
Cennik
Rodzaj ceny | Cena |
---|---|
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto | Cena 3 690,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika netto | Cena 3 000,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny brutto | Cena 184,50 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny netto | Cena 150,00 PLN |
Prowadzący
Prowadzący
Piotr Kuc
Ostatnie 5 lat aktywnie działa w branży gastronomicznej, na bieżąco podnosząc swoje kompetencje i umiejętności.
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Certyfikat ukończenia szkolenia.
Informacje dodatkowe
Zalecamy ubranie kitla lub czarnego / białego t-shirtu.
Prosimy o zabranie własnych noży do sushi .
Zalecamy ubranie kitla lub czarnego / białego t-shirtu.
Prosimy o zabranie własnych noży do sushi .
Usługa będzie zwolniona z VAT, w przypadku gdy uczestnik posiada dofinasowanie na poziomie minimum 70%.
Zwolnienie z podatku VAT na podstawie art. 43 ust 1 pkt 29 lit. c ustawy o VAT oraz art. 3 ust. 1 pkt 14 Rozporządzenia Ministra Finansów z dn. 20.12.2013 r. w sprawie zwolnień od podatku od towarów i usług oraz warunków stosowania tych zwolnień
Uczestnik aby zaliczyć szkolenie musi potwierdzić obecność na na 80%-100%- (w zależności od wymogów operatora) czasu trwania szkolenia, własnoręcznym podpisem na liście obecności i zaliczyć walidację.
Adres
Adres
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Klimatyzacja
- Wi-fi
- Centrum Łodzi, łatwy dojazd środkami komunikacji miejskiej; parking; winda.