KURS "CUKIERNIK" Z EGZAMINEM CZELADNICZYM Kod zawodu: 751201
Możliwość dofinansowania
KURS "CUKIERNIK" Z EGZAMINEM CZELADNICZYM Kod zawodu: 751201
Numer usługi 2025/09/11/39178/3000393
5 800,00 PLN
brutto
5 800,00 PLNnetto
72,50 PLNbrutto/h
72,50 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Gastronomia
- Grupa docelowa usługi
OSOBY CHCĄCE NABYĆ DODATKOWE UPRAWNIENIA W ZAWODZIE CUKIERNIK
- Minimalna liczba uczestników1
- Maksymalna liczba uczestników10
- Data zakończenia rekrutacji18-09-2025
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi80
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Cel szkolenia: nabycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych do samodzielnej pracy na stanowisku CUKIERNIKEfekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Uczestnik opanuje cukiernictwo od podstaw, zdobędzie umiejętności z zakresu produkcji wyrobów cukierniczych | Kryteria weryfikacji Test /wykonanie zadania | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Metoda walidacji Test teoretyczny |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kwalifikacje zarejestrowane w Zintegrowanym Rejestrze Kwalifikacji
- KwalifikacjeCukiernik
- Kod kwalifikacji w Zintegrowanym Rejestrze Kwalifikacji
- Nazwa Podmiotu prowadzącego walidacjęIZBA RZEMIEŚLNICZA
- Podmiot prowadzący walidację jest zarejestrowany w BURNie
- Nazwa Podmiotu certyfikującegoIZBA RZEMIEŚLNICZA
- Podmiot certyfikujący jest zarejestrowany w BURNie
Program
Program
BHP
Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej
Kompetencje personalne i społecze
Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie : cukiernik
Produkcja wyrobów cukierniczych
Harmonogram
Harmonogram
Liczba przedmiotów/zajęć: 11
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Przedmiot / temat zajęć 1 z 11 Zajęcia teoretyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 19-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:00 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 06:00 |
Przedmiot / temat zajęć 2 z 11 Zajęcia praktyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 20-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 18:00 | Liczba godzin 10:00 |
Przedmiot / temat zajęć 3 z 11 Zajęcia praktyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 21-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 18:00 | Liczba godzin 10:00 |
Przedmiot / temat zajęć 4 z 11 Zajęcia teoretyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 22-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:00 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 06:00 |
Przedmiot / temat zajęć 5 z 11 Zajęcia teoretyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 23-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:00 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 06:00 |
Przedmiot / temat zajęć 6 z 11 Zajęcia teoretyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 24-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 18:00 | Liczba godzin 05:00 |
Przedmiot / temat zajęć 7 z 11 Zajęcia teoretyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 25-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:00 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 05:00 |
Przedmiot / temat zajęć 8 z 11 Zajęcia praktyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 27-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 18:00 | Liczba godzin 10:00 |
Przedmiot / temat zajęć 9 z 11 Zajęcia praktyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 28-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 18:00 | Liczba godzin 10:00 |
Przedmiot / temat zajęć 10 z 11 Zajęcia teoretyczne/Zajęcia praktyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 29-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:00 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 06:00 |
Przedmiot / temat zajęć 11 z 11 Zajęcia teoretyczne/zajęcia praktyczne | Prowadzący Bernadeta Przewoźnik | Data realizacji zajęć 30-09-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:00 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 06:00 |
Cena
Cena
Cennik
Rodzaj ceny | Cena |
---|---|
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto | Cena 5 800,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika netto | Cena 5 800,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny brutto | Cena 72,50 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny netto | Cena 72,50 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt walidacji brutto | Cena 0,00 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt walidacji netto | Cena 0,00 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt certyfikowania brutto | Cena 1 004,36 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt certyfikowania netto | Cena 1 004,36 PLN |
Prowadzący
Prowadzący
Liczba prowadzących: 2
1 z 2
Bernadeta Przewoźnik
Nauczyciel przedmiotów zawodowych w ZSZ , wykładowca , instruktor na kursach gastronomicznych.
2 z 2
Celina Płoskonka
Nauczyciel przedmiotów zawodowych w ZSZ , wykładowca , instruktor na kursach gastronomicznych.
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
skrypty opracowane przez wykładowcę
Warunki uczestnictwa
ukończone 18 lat
Informacje dodatkowe
zapewnienie niezbędnego sprzętu, artykółow spożywczych, narzędzi, urządzeń do zajeć praktycznych
Adres
Adres
ul. Stanisława Wyspiańskiego 8
38-200 Jasło
woj. podkarpackie
Stowarzyszenie "Centrum szkolenia Zawodowego " w Jaśle
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Klimatyzacja
Kontakt
Kontakt
Wioleta Sypień
E-mail
csz.jaslo@op.pl
Telefon
(+48) 506 741 023