KURS "CUKIERNIK" Z EGZAMINEM MISTRZOWSKIM Kod zawodu: 751201
Możliwość dofinansowania
KURS "CUKIERNIK" Z EGZAMINEM MISTRZOWSKIM Kod zawodu: 751201
Numer usługi 2025/08/18/39178/2943675
6 800,00 PLN
brutto
6 800,00 PLNnetto
68,00 PLNbrutto/h
68,00 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Gastronomia
- Grupa docelowa usługi
OSOBY CHCĄCE NABYĆ DODATKOWE UPRAWNIENIA W ZAWODZIE CUKIERNIK
- Minimalna liczba uczestników1
- Maksymalna liczba uczestników6
- Data zakończenia rekrutacji15-09-2025
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi100
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Cel szkolenia: nabycie wiedzy teoretycznej i umiejętności praktycznych do samodzielnej pracy na stanowisku CUKIERNIKEfekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Uczestnik opanuje cukiernictwo od podstaw, zdobędzie umiejętności z zakresu produkcji wyrobów cukierniczych | Kryteria weryfikacji Test /wykonanie zadania | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Metoda walidacji Test teoretyczny |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kwalifikacje zarejestrowane w Zintegrowanym Rejestrze Kwalifikacji
- KwalifikacjeCukiernik
- Kod kwalifikacji w Zintegrowanym Rejestrze Kwalifikacji
- Nazwa Podmiotu prowadzącego walidacjęIZBA RZEMIEŚLNICZA
- Podmiot prowadzący walidację jest zarejestrowany w BURNie
- Nazwa Podmiotu certyfikującegoIZBA RZEMIEŚLNICZA
- Podmiot certyfikujący jest zarejestrowany w BURNie
Program
Program
BHP
Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej
Kompetencje personalne i społecze
Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie : cukiernik
Produkcja wyrobów cukierniczych
Harmonogram
Harmonogram
Liczba przedmiotów/zajęć: 0
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Brak wyników. |
Cena
Cena
Cennik
Rodzaj ceny | Cena |
---|---|
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto | Cena 6 800,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika netto | Cena 6 800,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny brutto | Cena 68,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny netto | Cena 68,00 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt walidacji brutto | Cena 0,00 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt walidacji netto | Cena 0,00 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt certyfikowania brutto | Cena 2 008,74 PLN |
Rodzaj ceny W tym koszt certyfikowania netto | Cena 2 008,74 PLN |
Prowadzący
Prowadzący
Liczba prowadzących: 1
1 z 1
Justyna Cyran
Nauczyciel przedmiotów zawodowych w ZSZ , wykładowca , instruktor na kursach gastronomicznych
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
skrypty opracowane przez wykładowcę
Warunki uczestnictwa
ukończone 18 lat
Informacje dodatkowe
zapewnienie niezbędnego sprzętu, artykółow spożywczych, narzędzi, urządzeń do zajeć praktycznych
Adres
Adres
ul. Stanisława Wyspiańskiego 8
38-200 Jasło
woj. podkarpackie
Stowarzyszenie "Centrum szkolenia Zawodowego " w Jaśle
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Klimatyzacja
Kontakt
Kontakt
Wioleta Sypień
E-mail
csz.jaslo@op.pl
Telefon
(+48) 506 741 023