Kurs kucharz małej gastronomii z egzaminem czeladniczym.
Możliwość dofinansowania
Kurs kucharz małej gastronomii z egzaminem czeladniczym.
Numer usługi 2024/07/16/39178/2223323
4 600,00 PLN
brutto
4 600,00 PLNnetto
46,00 PLNbrutto/h
46,00 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Edukacja
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla osób indywidualnychwsparcie dla pracodawców i ich pracowników
- Grupa docelowa usługi
Grupę docelową stanowią osoby, które chcą poszerzyć swoje umiejętności oraz kwalifikacje w zawodzie kucharz.
- Minimalna liczba uczestników1
- Maksymalna liczba uczestników8
- Data zakończenia rekrutacji18-08-2024
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi100
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Celem edukacyjnym szkolenia jest teoretyczne oraz praktyczne przygotowanie do wykonywania zawodu kucharz małej gastronomii oraz do przystąpienia do egzaminu zewnętrznego przeprowadzanego przez Izbę Rzemieślniczą Lubelszczyzny.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Uczestnik po ukończonym szkoleniu zdobędzie umiejętności do pracy na stanowisku Kucharza | Kryteria weryfikacji Wykonanie zadań wskazanych przez trenera | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Metoda walidacji Prezentacja |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kwalifikacje zarejestrowane w Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji
- KwalifikacjeKucharz
- Kod kwalifikacji w Zintegrowanym Systemie Kwalifikacji
- Nazwa/Kategoria Podmiotu prowadzącego walidacjęIzba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
- Podmiot prowadzący walidację jest zarejestrowany w BURTak
- Nazwa/Kategoria Podmiotu certyfikującegoIzba Rzemieślnicza Lubelszczyzny
- Podmiot certyfikujący jest zarejestrowany w BURTak
Program
Program
Planowanie produkcji |
Ogólne przepisy obowiązujące |
Ogólne zasady w żywieniu człowieka |
Maszyny i urządzenia stosowane w gastronomii. |
Procesy technologiczne |
Towaroznawstwo gastronomiczne |
Technika sporządzania dań |
Harmonogram
Harmonogram
Liczba przedmiotów/zajęć: 0
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Brak wyników. |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto4 600,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto4 600,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto46,00 PLN
- Koszt osobogodziny netto46,00 PLN
- W tym koszt walidacji brutto10,00 PLN
- W tym koszt walidacji netto10,00 PLN
- W tym koszt certyfikowania brutto969,46 PLN
- W tym koszt certyfikowania netto969,46 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Liczba prowadzących: 0
Brak wyników.
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
uczestnicy otrzymają zeszyt, długopis, skrypt opracowany przez wykładowce.
Warunki uczestnictwa
- ukończone 18 lat
- wymagane podejście do egzaminu
Informacje dodatkowe
EGZAMIN WYMAGANY
- skrypty opracowane przez wykładowce
- zeszyt, długopis
- niezbędne elementy i produkty stanowiące przygotowanie stanowiska na zajęciach praktycznych
EGZAMIN CZELADNICZY
Adres
Adres
ul. Stanisława Wyspiańskiego 8
38-200 Jasło
woj. podkarpackie
Zajęcia teoretyczne zrealizowane w Stowarzyszeniu "CSZ" Jasło, ul. S. Wyspiańskiego 8,
Miejsce realizacji zajęć praktycznych: ZSUiS w Jaśle
Miejsce realizacji zajęć praktycznych: ZSUiS w Jaśle
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Klimatyzacja
- Wi-fi
Kontakt
Kontakt
Wioleta Sypień
E-mail
csz.jaslo@op.pl
Telefon
(+48) 506 741 023