Profesjonalna pomoc kuchenna z elementami kompozycji potraw - kurs online - www.kursyzdalne.com
Profesjonalna pomoc kuchenna z elementami kompozycji potraw - kurs online - www.kursyzdalne.com
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Gastronomia
- Grupa docelowa usługi
Celem szkolenia jest omówienie systemu HACCP, a także metod utrwalania i przechowywania żywności.
Link do kursu: https://www.kursyzdalne.com/produkt/profesjonalna-pomoc-kuchenna-z-elementami-kompozycji-potraw-kurs-online/
- Minimalna liczba uczestników1
- Maksymalna liczba uczestników10
- Data zakończenia rekrutacji26-08-2024
- Forma prowadzenia usługizdalna
- Liczba godzin usługi20
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Cel szkolenia: Celem szkolenia jest omówienie systemu HACCP, a także metod utrwalania i przechowywania żywności. W szkoleniu przedstawiono metody obróbki żywności i trzony kuchenne. Dowiesz się jak przebiega organizacja produkcji w gastronomii, a także food plating.Efekty uczenia się
Dokumentacja: Po pozytywnie zrealizowanym szkoleniu wystawiane są dokumenty (zgodnie z zamówieniem) wydane przez firmę szkoleniową oraz Placówkę Kształcenia Ustawicznego (Numer RSPO: 270751).
Na dokumentacji nie ma zapisu o trybie i formie kształcenia.
Sprawdź nasze wzory dokumentów: www.kursyzdalne.com
Sposób weryfikacji efektów uczenia się
Jak wygląda egzamin? Co się dzieje w przypadku braku zaliczenia egzaminu?
Egzamin to odpowiedź na dwa pytania w formie opisowej. Zdawany w formie elektronicznej. Należy przesłać do nas odpowiedzi drogą mailową.
Nie przewidujemy takiej możliwości. Dlaczego? Nasze egzaminy są tak skonstruowane, że nie ma złych odpowiedzi. Państwa odpowiedzi są wynikiem komplikacji doświadczeń życiowych, przemyśleń w odniesieniu do zdobytej wiedzy.
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Program
Program
Profesjonalna pomoc kuchenna z elementami kompozycji potraw (platingu) 20 godzin
System HACCP
Metody utrwalania i przechowywania żywności
Obróbka żywności
Trzony kuchenne
Organizacja produkcji w gastronomii
Food plating
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto249,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto249,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto12,45 PLN
- Koszt osobogodziny netto12,45 PLN
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Po zakupie: otrzymujesz materiał szkoleniowy w formie PDF.
Sprawdź nasze referencje: www.kursyzdalne.com
Warunki techniczne
Warunki techniczne
Szkolenia prowadzone są w trybie indywidualnym, dlatego prowadzimy nabór ciągły (oznacza to, że nie musi zebrać się minimalna liczba uczestników w danym terminie). Naukę rozpoczynasz w dowolnym czasie i w wybranym przez siebie tempie realizujesz program.