AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG BRCGS FOOD v9 & IFS FOOD v8
AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG BRCGS FOOD v9 & IFS FOOD v8
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaZdrowie i medycyna / Zdrowie publiczne
- Grupa docelowa usługi
PROFIL UCZESTNIKA
Szkolenie jest skierowane do:
- Osób zaangażowanych w projektowanie i zarządzanie systemami bezpieczeństwa żywności
- Pełnomocników HACCP, pracowników i kierowników działów zarządzania lub kontroli jakości oraz pracowników laboratoriów zakładowych
- Pracowników odpowiedzialnych za nadzór i weryfikację systemu bezpieczeństwa żywności
- Minimalna liczba uczestników5
- Maksymalna liczba uczestników15
- Data zakończenia rekrutacji07-02-2026
- Forma prowadzenia usługizdalna w czasie rzeczywistym
- Liczba godzin usługi14
- Podstawa uzyskania wpisu do BURZnak Jakości TGLS Quality Alliance
Cel
Cel
Cel edukacyjny
CEL SZKOLENIACelem szkolenia jest zdobycie wiedzy i praktycznych umiejętności w zakresie wdrażania wymagań standardów BRC i IFS w przedsiębiorstwie, oraz zdobycie kompetencji w zakresie audytu wewnętrznego zgodnie z normą ISO 19011.
Poznanie:
- wymagań BRC Food
- wymagań IFS Food
- wymagań ISO 19011
Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
| Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
|---|---|---|
Efekty uczenia się Uczestnik zna:- wymagania BRC Food - wymagania IFS Food - wymagania ISO 19011 | Kryteria weryfikacji Uczestnik osiągnął minimum 60% prawidłowych odpowiedzi z testu wiedzy | Metoda walidacji Test teoretyczny z wynikiem generowanym automatycznie |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Program
Program
PROGRAM
Intro video szkolenia: https://youtu.be/-8T4CR8LecE
- Wymagania BRC Food v9
- Wymagania IFS Food v8
- Audit wg normy ISO 19011:2018
Szkolenie zostało podzielone na 9 szczegółowych modułów tematycznych
W każdym z nich będziemy doświadczać problemów, dokonywać ich analizy, uczyć się teorii i stosować wiedzę w praktyce
MODUŁY
- Zaangażowanie najwyższego kierownictwa
- Plan bezpieczeństwa żywności – HACCP
- System zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności
- Standardy dotyczące zakładu
- Kontrola produktu
- Kontrola procesu
- Personel
- Strefy produkcyjne
- Audit wg normy ISO 19011:2018
HARMONOGRAM (2 dni)
- Start: 9.00
- Przerwy:
- 10.30-10.45
- 12.30-13.00
- 14.30-14.45
- Koniec: 16.00
Harmonogram
Harmonogram
| Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
|---|---|---|---|---|---|
Brak wyników. | |||||
Cena
Cena
Cennik
| Rodzaj ceny | Cena |
|---|---|
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto | Cena 2 693,70 PLN |
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika netto | Cena 2 190,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny brutto | Cena 192,41 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny netto | Cena 156,43 PLN |
Prowadzący
Prowadzący
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
W cenie szkolenia
- Certyfikat pdf
- Materiały pdf
Warunki wydania certyfikatu: aktywny udział w zajęciach w wymiarze min. 80% czasy realizacji oraz zaliczenie testu końcowego na poziomie min. 60%
Warunki techniczne
Warunki techniczne
Realizacja za pomocą platformy MS Teams
Wymagania sprzętowe dla uczestnika:
- Mikrofon (konieczny)
- Kamera (mile widziana)
- Komputer stacjonarny/laptop
- System operacyjny: Windows 10 (wersja 1703 lub nowsza) lub nowszy.
- Procesor: 1 GHz lub szybszy.
- Pamięć RAM: 1024 MB, ale zalecane są 4 GB (lub 2 GB dla wersji 32-bitowej).
- Dysk twardy: 100 MB lub więcej wolnego miejsca.
- Połączenie internetowe
- Minimalne wymaganie: Co najmniej 10 Mb/s