Food defence wg PAS:96. Obrona żywności (e-learning wideo na żądanie - VOD)
Możliwość dofinansowania
Food defence wg PAS:96. Obrona żywności (e-learning wideo na żądanie - VOD)
Numer usługi 2025/10/31/8382/3120150
615,00 PLN
brutto
500,00 PLNnetto
307,50 PLNbrutto/h
250,00 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaZdrowie i medycyna / Zdrowie publiczne
- Grupa docelowa usługi
- Szefowie, właściciele i kierownicy firm produkcyjnych, transportujących, współpracujących z sieciami handlowymi, członkowie zespołu ds. HACCP, auditorzy wewnętrzni, technolodzy żywności
- Managerowie, Pełnomocnicy, Specjaliści ds. jakości, poruszający się w obszarach standardów i norm bezpieczeństwa żywności: ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food, IFS Food oraz HACCP
- Minimalna liczba uczestników1
- Maksymalna liczba uczestników1
- Forma prowadzenia usługizdalna
- Liczba godzin usługi2
- Podstawa uzyskania wpisu do BURZnak Jakości TGLS Quality Alliance
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Kurs wideo na żądanie (VOD) FOOD DEFENCE jest kompleksowym opracowaniem technicznym opartym o wymagania PAS 96:2017 i IFS Food – i w pełni odpowiada na wymagania standardów bezpieczeństwa żywności GFSI (IFS Food, BRC Food, FSSC 22000)Uczestnik pozna wymagania food defence wg specyfikacji PAS 96, na potrzeby standardów GFSI
Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
| Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
|---|---|---|
Efekty uczenia się Uczestnik zna wymagania PAS 96 | Kryteria weryfikacji - Realizacja min. 80% materiału wideo.- Zaliczenie testu na poziomie mi. 60% | Metoda walidacji Test teoretyczny z wynikiem generowanym automatycznie |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Pytanie 1. Czy dokument potwierdzający uzyskanie kompetencji zawiera opis efektów uczenia się?
TAK
Pytanie 2. Czy dokument potwierdza, że walidacja została przeprowadzona w oparciu o zdefiniowane w efektach uczenia się kryteria ich weryfikacji?
TAK
Pytanie 3. Czy dokument potwierdza zastosowanie rozwiązań zapewniających rozdzielenie procesów kształcenia i szkolenia od walidacji?
TAK
Program
Program
Program jest oparty o wytyczne specyfikacji technicznej PAS 96:2017 – i w pełni odpowiada na wymagania standardów bezpieczeństwa żywności GFSI
Intro video programu: https://youtu.be/hdZMR9yQl8k
Program
- Wymagania Food Defence w: IFS Food, BRC Food, FSSC 22000
- Terminy i definicje
- Typy zagrożeń
- Zrozumienie powodów ataków
- Ocena zagrożeń i wyznaczenie krytycznych punktów kontroli – TACCP
- Kontrole krytyczne
- Reagowanie na incydenty
- Przegląd zabezpieczeń dotyczących ochrony żywności
Cena
Cena
Cennik
| Rodzaj ceny | Cena |
|---|---|
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto | Cena 615,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt przypadający na 1 uczestnika netto | Cena 500,00 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny brutto | Cena 307,50 PLN |
Rodzaj ceny Koszt osobogodziny netto | Cena 250,00 PLN |
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
- Czas trwania: 130 minut
- Czas dostępu do kursu: 7 dni
- Materiały dodatkowe: prezentacja do pobrania (pdf)
- Liczba dostępów: 1 uczestnik
- Certyfikat pdf
Warunki techniczne
Warunki techniczne
Realizacja za pomocą własnej platformy e-learningowej www.LIJ.akademia.onl
Wymagania sprzętowe dla uczestnika:
Komputer stacjonarny/laptop
- System operacyjny: Windows 10 (wersja 1703 lub nowsza) lub nowszy.
- Procesor: 1 GHz lub szybszy.
- Pamięć RAM: 1024 MB, ale zalecane są 4 GB (lub 2 GB dla wersji 32-bitowej).
- Dysk twardy: 100 MB lub więcej wolnego miejsca.
Połączenie internetowe
- Minimalne wymaganie: Co najmniej 10 Mb/s
Kontakt
Kontakt
Krzysztof Bielański
E-mail
krzysztof.bielanski@lij.com.pl
Telefon
(+48) 880 181 426