Dania kuchni bankietowej, finger food, na zimno i ciepło
Możliwość dofinansowania
Dania kuchni bankietowej, finger food, na zimno i ciepło
Numer usługi 2025/05/14/182128/2746133
3 600,00 PLN
brutto
3 600,00 PLNnetto
180,00 PLNbrutto/h
180,00 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Gastronomia
- Identyfikator projektuKierunek - Rozwój
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla osób indywidualnych
- Grupa docelowa usługi
Dla wszystkich osób chcących nabyć wiedze i umiejętności z zakresu dań kuchni bankietowej na zimno i na ciepło oraz figer food.
- Minimalna liczba uczestników5
- Maksymalna liczba uczestników30
- Data zakończenia rekrutacji03-07-2025
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi20
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Celem szkolenia jest poznanie dań bankietowych oraz kuchni ,,zimnej'' i ,,ciepłej'' oraz poznanie zagadnie związanych z finger food połączone z nabyciem umiejętności przygotowania finger food.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się tak | Kryteria weryfikacji tak | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Pytanie 1. Czy dokument potwierdzający uzyskanie kompetencji zawiera opis efektów uczenia się?
tak
Pytanie 2. Czy dokument potwierdza, że walidacja została przeprowadzona w oparciu o zdefiniowane w efektach uczenia się kryteria ich weryfikacji?
tak
Pytanie 3. Czy dokument potwierdza zastosowanie rozwiązań zapewniających rozdzielenie procesów kształcenia i szkolenia od walidacji?
tak
Program
Program
Omówienie dań bankietowych.
Kuchnia zimna słodka i słona.
Przygotowanie zup i dań głównych.
Omówienie food cost.
Finger food – zimne i gorące, słodkie i słone.
Omówienie technik przygotowania finger food.
Przygotowanie słodkich finger food.
Przygotowanie słonych finger food.
Przygotowanie wytrawnych finger food.
Harmonogram
Harmonogram
Liczba przedmiotów/zajęć: 0
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Brak wyników. |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto3 600,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto3 600,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto180,00 PLN
- Koszt osobogodziny netto180,00 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Liczba prowadzących: 1
1 z 1
Marek Andrzejczyk
Doświadczony szef kuchni
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Usługa jest zwolniona z VAT.
Usługa z dofinansowaniem.
Po ukończonym szkolenia uczestnik otrzymuje certyfikat.
Adres
Adres
ul. Zgorzelecka 39
59-970 Zawidów
woj. dolnośląskie
Kontakt
Kontakt
Anna Dutka
E-mail
szkolenia@frankoodporni.pl
Telefon
(+48) 505 110 963