Trener Personalny z elementami dietetyki i suplementacji
Trener Personalny z elementami dietetyki i suplementacji
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaStyl życia / Dietetyka
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla osób indywidualnychwsparcie dla pracodawców i ich pracowników
- Grupa docelowa usługi
Usługa dedykowana Uczestnikom, chcącym uzyskać uprawnienia umożliwiające prowadzenie zajęć z podopiecznymi w zakresie różnych form aktywności ruchowej, oraz nabyć wiedze i umiejętności w zakresie porad dietetyczno-suplementacyjnych i prowadzenia treningów personalnych w obiektach sportowo-rekreacyjnych, fitness klubach, ośrodkach komercyjnych, instytucjach związanych ze sportem, siłowniach, centrach dietetyki, prywatnych gabinetach dietetycznych i innych podmiotach gospodarczych związanych ze sportem, żywieniem i zdrowym stylem życia.
- Minimalna liczba uczestników4
- Maksymalna liczba uczestników15
- Data zakończenia rekrutacji09-05-2025
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi48
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat ICVC - SURE (Standard Usług Rozwojowych w Edukacji): Norma zarządzania jakością w zakresie świadczenia usług rozwojowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Cele edukacyjne:- zdobycie wiedzy z zakresu różnych form i metod treningowych stosowanych w pracy Trenera personalnego.
- zdobycie wiedzy z zakresu dietetyki i suplementacji w zależności od celu treningu.
- przyswojenie wiedzy merytorycznej i praktycznej z zakresu materiału przekazywanego na kursie trenerskim m.in z podstaw anatomii i różnych form treningów.
- umiejętność prowadzenia treningu kształtującego sylwetkę osoby trenowanej bez względu na kierunek osiąganego celu: masa, rzeźba
Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Stosuje przepisy związane z bezpieczeństwem i higieną pracy, ochroną przeciwpożarową, ochroną środowiska i ergonomią | Kryteria weryfikacji omawia przepisy prawa określające wymagania w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Efekty uczenia się Rozpoznaje elementy dotyczące anatomii i fizjologii człowieka | Kryteria weryfikacji -wskazuje poszczególne mięsnie w ciele człowieka-wskazuje poszczególne kości w ciele człowieka -wskazuje mechanizmy rządzące przebiegiem czynności życiowych | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Efekty uczenia się Realizuje działania edukacyjno-informacyjne w procesie treningowym | Kryteria weryfikacji przekazuje uczestnikowi informacje dotyczące planu treningowego i zdrowego stylu życia, które mogą zwiększyć świadomość realizacji celów treningowych | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Efekty uczenia się Rozpoznaje potrzeby i możliwości uczestnika treningu | Kryteria weryfikacji analizuje informacje uzyskane na podstawie wywiadu przeprowadzonego z uczestnikiemanalizuje stan zdrowia i sprawność motoryczną uczestnika w oparciu o przeprowadzone testy | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Efekty uczenia się Przygotowuje plan treningowy | Kryteria weryfikacji ustala z klientem cele treningowe,periodyzuje proces treningowy dobiera formy, metody i środki treningowe do ustalonych celów w oparciu o możliwości psychofizyczne klienta dobiera i planuje jednostki treningowe do ustalonych celów, przygotowując do nich konspekt zajęć | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Efekty uczenia się Charakteryzuje najczęściej wystepujące urazy oraz środki ochrony zdrowia w sporcie dla wszystkich a także przeciwskazania do aktywności fizycznej | Kryteria weryfikacji definiuje czynniki które wskazują na przeciwskazania do wykonywania określonych ćwiczeń | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Efekty uczenia się Praktykuje ćwiczenia na wszystkie partie mięśniowe | Kryteria weryfikacji stosuje zakres ćwiczeń na wszystkie partie mięśniowe z ciężarem własnego ciała sprzętem fitness oraz na maszynach, posługuje się podstawowymi założeniami treningu personalnego | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Efekty uczenia się Wspiera uczestnika we wdrażaniu aktywnego stylu życia | Kryteria weryfikacji prezentuje poziom przygotowania motorycznego umożliwiający realizację procesu treningowego i mobilizujący uczestnika do wysiłku fizycznego | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Efekty uczenia się Omawia biologiczne podstawy planowania procesu treningowego | Kryteria weryfikacji opisuje zmiany zachodzące w narządach i układach człowieka, ze szczególnym uwzględnieniem aparatu ruchu, w odniesieniu do procesu treningowego | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Efekty uczenia się Omawia obszar zawodowy trenera personalnego | Kryteria weryfikacji opisuje specyfikę treningu personalnego i kierunki jego rozwoju w Polsce i na świecieopisuje zadania zawodowe trenera personalnego opisuje zasady etycznego postępowania w realizacji procesu treningowego w sporcie dla wszystkich | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Inne kwalifikacje
Uznane kwalifikacje
Informacje
- Podstawa prawna dla Podmiotów / kategorii Podmiotówuprawnionych do wydawania dokumentów potwierdzających uzyskanie kwalifikacji, w tym w zawodzie
- Nazwa/Kategoria Podmiotu prowadzącego walidacjęCERTYFIKACJA ICVC SP Z O.O.
- Podmiot prowadzący walidację jest zarejestrowany w BURTak
- Nazwa/Kategoria Podmiotu certyfikującegoCERTYFIKACJA ICVC SP Z O.O.
- Podmiot certyfikujący jest zarejestrowany w BURTak
Program
Program
Ramowy program usługi:
1.Podstawowa wiedza na temat żywienia w sporcie, rola węglowodanów, białka i tłuszczy ,wody i składników mineralnych w diecie
2.Wiedza z zakresu planowania dziennej diety osoby aktywnej fizycznie-drugi dzień
3.Umiejętność komponowania zbilansowanych posiłków odpowiednio do stopnia aktywności fizycznej
4. Wiedza z zakresu dietetyki w ujęciu redukcji wagi
5.Wiedza z zakresu dietetyki w ujęciu przyrostu masy mięśniowej
6.Podstawowa wiedza z zakresu suplementacji
7.Wiedza z zakresu czynników szkodliwych w diecie sportowca i osoby aktywnej fizycznie
8.Podstawowa wiedza z zakresu anatomii ciała
9.Wiedza z zakresu odpowiedniego doboru ćwiczeń z obciążeniami
10.Umiejętność przeprowadzenia treningu siłowego z odpowiednim doborem ćwiczeń na maszynach siłowych i wolnych ciężarach całe ciało oraz przy użyciu taśm TRX, Ketli plus kontynuacja dnia 5tego plus całe ciało TRX KETLE
11.Umiejętność przeprowadzania treningu funkcjonalnego różne formy.-z przywracaniem funkcjonalności i korekty wad postawy
12.Łączenie w formy treningowe wszystkich poznanych metod ćwiczeń( trening hybrydowy)
13.Podstawy treningu crossfit
14. Egzamin zawodowy ICVC
Warunki organizacyjne dla przeprowadzenia usługi:
- maksymalna liczba Uczestników/czek kursu: 15
- 15 stanowisk warsztatowych: każdy z Uczestników/czek posiada własne stanowisko warsztatowe wyposażone w wszystkie materiały dydaktyczne między innymi: dietetyka sportowa dla trenera, dietetyka kliniczna dla trenera, programowanie treningowe dla trenera, marketing trenera i dietetyka, anatomia w praktyce, psychologia dla trenera, prowadzenie klienta krok po kroku
Usługa realizowana jest w godzinach dydaktycznych, przez godzinę szkoleniową rozumie się 45 min dydaktycznych. Na każdą godzinę szkoleniową przewidziane jest proporcjonalnie 15 min przerwy. Przerwy ustalane są elastycznie jednak nie mniej niż 15 min na każde 2 godziny. Zapewniona jest przerwa 45 min w przypadku zajęć trwających powyżej 6 godzin.
Czas trwania jednego modułu/zjazdu nie przekracza 5 następujących po sobie dni. Czas trwania zajęć łącznie z przerwami nie przekracza 8 godzin zegarowych w ciągu jednego dnia. W trakcie zajęć zaplanowane są regularne przerwy w ilości nie mniejszej niż 15 minut na 2 godziny zegarowe.
Po zakończeniu kursu zostanie przeprowadzony zewnętrzny proces walidacji oraz certyfikacji.
Walidację przeprowadza jednostka zewnętrzna: ICVC Certyfikacja Sp. z o.o. z siedzibą ul. Dźwigowa 3/3, 02- 437 Warszawa
Harmonogram
Harmonogram
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Przedmiot / temat zajęć 1 z 56 Podstawowa wiedza na temat żywienia w sporcie, rola węglowodanów, białka i tłuszczy ,wody i składników mineralnych w diecie | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 10-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 09:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 2 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 10-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:30 | Godzina zakończenia 10:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 3 z 56 Podstawowa wiedza na temat żywienia w sporcie, rola węglowodanów, białka i tłuszczy ,wody i składników mineralnych w diecie | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 10-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:00 | Godzina zakończenia 11:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 4 z 56 Przerwa obiadowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 10-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:30 | Godzina zakończenia 12:15 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 5 z 56 Wiedza z zakresu planowania dziennej diety osoby aktywnej fizycznie | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 10-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:15 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 6 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 10-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 7 z 56 Wiedza z zakresu planowania dziennej diety osoby aktywnej fizycznie | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 10-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:15 | Godzina zakończenia 14:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 8 z 56 Umiejętność komponowania zbilansowanych posiłków odpowiednio do stopnia aktywności fizycznej | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 11-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 09:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 9 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 11-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:30 | Godzina zakończenia 10:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 10 z 56 Umiejętność komponowania zbilansowanych posiłków odpowiednio do stopnia aktywności fizycznej | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 11-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:00 | Godzina zakończenia 11:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 11 z 56 Przerwa obiadowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 11-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:30 | Godzina zakończenia 12:15 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 12 z 56 Wiedza z zakresu dietetyki w ujęciu redukcji wagi | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 11-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:15 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 13 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 11-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 14 z 56 Wiedza z zakresu dietetyki w ujęciu redukcji wagi | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 11-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:15 | Godzina zakończenia 14:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 15 z 56 Wiedza z zakresu dietetyki w ujęciu przyrostu masy mięśniowej | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 17-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 09:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 16 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 17-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:30 | Godzina zakończenia 10:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 17 z 56 Wiedza z zakresu dietetyki w ujęciu przyrostu masy mięśniowej | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 17-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:00 | Godzina zakończenia 11:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 18 z 56 Przerwa obiadowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 17-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:30 | Godzina zakończenia 12:15 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 19 z 56 Podstawowa wiedza z zakresu suplementacji | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 17-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:15 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 20 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 17-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 21 z 56 Podstawowa wiedza z zakresu suplementacji | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 17-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:15 | Godzina zakończenia 14:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 22 z 56 Wiedza z zakresu czynników szkodliwych w diecie sportowca i osoby aktywnej fizycznie | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 18-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 09:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 23 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 18-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:30 | Godzina zakończenia 10:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 24 z 56 Wiedza z zakresu czynników szkodliwych w diecie sportowca i osoby aktywnej fizycznie | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 18-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:00 | Godzina zakończenia 11:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 25 z 56 Przerwa obiadowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 18-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:30 | Godzina zakończenia 12:15 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 26 z 56 Podstawowa wiedza z zakresu anatomii ciała | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 18-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:15 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 27 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 18-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 28 z 56 Podstawowa wiedza z zakresu anatomii ciała | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 18-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:15 | Godzina zakończenia 14:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 29 z 56 Wiedza z zakresu odpowiedniego doboru ćwiczeń z obciążeniami | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 24-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 09:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 30 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 24-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:30 | Godzina zakończenia 10:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 31 z 56 Wiedza z zakresu odpowiedniego doboru ćwiczeń z obciążeniami | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 24-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:00 | Godzina zakończenia 11:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 32 z 56 Przerwa obiadowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 24-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:30 | Godzina zakończenia 12:15 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 33 z 56 Wiedza z zakresu odpowiedniego doboru ćwiczeń z obciążeniami | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 24-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:15 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 34 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 24-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 35 z 56 Wiedza z zakresu odpowiedniego doboru ćwiczeń z obciążeniami | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 24-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:15 | Godzina zakończenia 14:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 36 z 56 Umiejętność przeprowadzenia treningu siłowego z odpowiednim doborem ćwiczeń na maszynach siłowych i wolnych ciężarach całe ciało oraz przy użyciu taśm TRX | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 25-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 09:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 37 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 25-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:30 | Godzina zakończenia 10:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 38 z 56 Umiejętność przeprowadzenia treningu siłowego z odpowiednim doborem ćwiczeń na maszynach siłowych i wolnych ciężarach całe ciało oraz przy użyciu taśm TRX | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 25-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:00 | Godzina zakończenia 11:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 39 z 56 Przerwa obiadowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 25-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:30 | Godzina zakończenia 12:15 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 40 z 56 Umiejętność przeprowadzenia treningu siłowego z odpowiednim doborem ćwiczeń na maszynach siłowych i wolnych ciężarach całe ciało oraz przy użyciu taśm TRX | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 25-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:15 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 41 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 25-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 42 z 56 Umiejętność przeprowadzenia treningu siłowego z odpowiednim doborem ćwiczeń na maszynach siłowych i wolnych ciężarach całe ciało oraz przy użyciu taśm TRX | Prowadzący Kamila Porczyk | Data realizacji zajęć 25-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:15 | Godzina zakończenia 14:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 43 z 56 Umiejętność przeprowadzania treningu funkcjonalnego różne formy.-z przywracaniem funkcjonalności i korekty wad postawy | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 31-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 09:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 44 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 31-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:30 | Godzina zakończenia 10:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 45 z 56 Umiejętność przeprowadzania treningu funkcjonalnego różne formy.-z przywracaniem funkcjonalności i korekty wad postawy | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 31-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:00 | Godzina zakończenia 11:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 46 z 56 Przerwa obiadowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 31-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:30 | Godzina zakończenia 12:15 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 47 z 56 Łączenie w formy treningowe wszystkich poznanych metod ćwiczeń( trening hybrydowy) | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 31-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:15 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 48 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 31-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 49 z 56 Łączenie w formy treningowe wszystkich poznanych metod ćwiczeń( trening hybrydowy) | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 31-05-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:15 | Godzina zakończenia 14:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 50 z 56 Podstawy treningu crossfit | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 01-06-2025 | Godzina rozpoczęcia 08:00 | Godzina zakończenia 09:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 51 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 01-06-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:30 | Godzina zakończenia 10:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 52 z 56 Podstawy treningu crossfit | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 01-06-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:00 | Godzina zakończenia 11:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 53 z 56 Przerwa obiadowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 01-06-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:30 | Godzina zakończenia 12:15 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 54 z 56 Podstawy treningu crossfit | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 01-06-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:15 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 55 z 56 Przerwa kawowa | Prowadzący Marcin Jabłoński | Data realizacji zajęć 01-06-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 56 z 56 Egzamin zawodowy ICVC | Prowadzący - | Data realizacji zajęć 01-06-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:15 | Godzina zakończenia 14:00 | Liczba godzin 00:45 |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto4 800,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto4 800,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto100,00 PLN
- Koszt osobogodziny netto100,00 PLN
- W tym koszt walidacji brutto0,00 PLN
- W tym koszt walidacji netto0,00 PLN
- W tym koszt certyfikowania brutto250,00 PLN
- W tym koszt certyfikowania netto250,00 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Marcin Jabłoński
Kamila Porczyk
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Uczestnicy otrzymują pakiet edukacyjny: teczka, zeszyt, długopis, skrypt szkoleniowy oraz materiały szkoleniowe przygotowane przez wykładowców. Do dyspozycji Uczestnika będą dostępne także wszystkie materiały edukacyjne wykorzystywane podczas szkolenia.
Materiały szkoleniowe zawierają podsumowanie treści szkolenia i odwołania do źródeł wiedzy, na których zostały oparte, z poszanowaniem praw autorskich. Ponad to materiały każdorazowo są dostosowane do poziomu wiedzy uczestników oraz potrzeb związanych z ewentualnymi niepełnosprawnościami
Informacje dodatkowe
Szkolenie Trener Personalny z elementami dietetyki i suplementacji zakończone egzaminem zawodowym oraz wydaniem stosownego certyfikatu i zaświadczenia o ukończeniu szkolenia.
Adres
Adres
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Klimatyzacja
- Wi-fi