Skuteczne techniki sprzedaży wraz z działami świeżymi 5/5.
Możliwość dofinansowania
Skuteczne techniki sprzedaży wraz z działami świeżymi 5/5.
Numer usługi 2024/09/19/17631/2317470
800,00 PLN
brutto
800,00 PLNnetto
100,00 PLNbrutto/h
100,00 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaBiznes / Marketing
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla osób indywidualnychwsparcie dla pracodawców i ich pracowników
- Grupa docelowa usługi
Do udziału w szkoleniu zapraszamy:
Właścicieli sklepów
Menangerów
Kirowników sklepów, działów, stoisk.
Sprzedawców.
- Minimalna liczba uczestników1
- Maksymalna liczba uczestników10
- Data zakończenia rekrutacji27-09-2024
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi8
- Podstawa uzyskania wpisu do BURStandard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Cel
Cel
Cel edukacyjny
"Dzięki szkoleniu oraz pracy na sklepie wraz z klientami, uczestnicy poznają praktyczne zagadnienia związane z technikami sprzedaży:Bezpośredni kontakt z klientem i pracą na sklepie, pozwoli na przetestowanie przekazywanej wiedzy w praktyce.Dzięki szkoleniu, uczestnicy:Poznają różne rodzaje technik sprzedażyZwiększą skuteczności i efektywność proponowanych produktów poprzez wykorzystanie odpowiednich technik sprzedaży.
Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Uczestnik nabędzie różnorodnych techniki sprzedaży, przygotuje się do rozmowy handlowej. | Kryteria weryfikacji Uczestnik będzie umiał zdefiniować proces sprzedaży, nabędzie nawyk jaki jest kluczowy dla sukcesu handlowca | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Pytanie 1. Czy dokument potwierdzający uzyskanie kompetencji zawiera opis efektów uczenia się?
Tak
Pytanie 2. Czy dokument potwierdza, że walidacja została przeprowadzona w oparciu o zdefiniowane w efektach uczenia się kryteria ich weryfikacji?
Tak
Pytanie 3. Czy dokument potwierdza zastosowanie rozwiązań zapewniających rozdzielenie procesów kształcenia i szkolenia od walidacji?
Tak
Program
Program
Część 5: Sprzedaż na działach świeżych
- Specyfika sprzedaży na działach świeżych: Mięso-wędliny, warzywa-owoce
- Wizerunek pracownika: odzież ochronna, nakrycie głowy, identyfikator.
- Komunikacja z klientem: jak sprzedawać produkty świeże.
- Znajomość asortymentu, dodatków funkcjonalnych („E”), i techniki sprzedaży.
- Skuteczne techniki sprzedaży na działach świeżych
- Rozpoznawanie potrzeb klienta: pytania, aktywne słuchanie.
- Fachowe doradztwo: degustacje, prezentacja oferty.
- Radzenie sobie z wątpliwościami klienta.
Harmonogram
Harmonogram
Liczba przedmiotów/zajęć: 1
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Przedmiot / temat zajęć 1 z 1 Część 5: Sprzedaż na działach świeżych | Prowadzący Paweł Marciniak | Data realizacji zajęć 28-09-2024 | Godzina rozpoczęcia 05:30 | Godzina zakończenia 13:30 | Liczba godzin 08:00 |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto800,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto800,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto100,00 PLN
- Koszt osobogodziny netto100,00 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Liczba prowadzących: 1
1 z 1
Paweł Marciniak
Od 2015 roku Paweł zajmuje się prowadzeniem specjalistycznych szkoleń z zakresu branży mięsnej i spożywczej. Jego oferta obejmuje szkolenia z następujących obszarów:
Psychologiczne aspekty sprzedaży
Minimalizowanie strat na działach handlowych
Ekspozycja towaru w ladach chłodniczych
Efektywna sprzedaż
Merchandising sklepowy
Technologiczno-handlowy rozbiór mięsa (drób, wołowina, wieprzowina)
Zwiększenie sprzedaży w sklepach
Efektywne zarządzanie gospodarką magazynową
Paweł, wykształcony w zakresie przetwórstwa mięsnego, jest absolwentem kierunku Zarządzanie Zespołami Pracowniczymi. Posiada 15-letnie doświadczenie w branży mięsnej i spożywczej, przechodząc przez wszystkie szczeble kariery, począwszy od pracy fizycznej.
Jego usługi skorzystały między innymi firmy takie jak Zakłady Mięsne Haga Plus Spółka z o.o. w Jastrzębiu Zdroju, Zakłady Mięsne JBB Bałdyga w Łysach, Zakłady Mięsne SuperDrob, Zakłady Mięsne Herman w Tyczynie, Zakład Masarski Jędrycha w Konieczkach, Zakłady Mięsne Silesia Duda, Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gawrycki, Zakłady Mięsne Sokołów oraz hurtownie mięsa i wędlin.
Psychologiczne aspekty sprzedaży
Minimalizowanie strat na działach handlowych
Ekspozycja towaru w ladach chłodniczych
Efektywna sprzedaż
Merchandising sklepowy
Technologiczno-handlowy rozbiór mięsa (drób, wołowina, wieprzowina)
Zwiększenie sprzedaży w sklepach
Efektywne zarządzanie gospodarką magazynową
Paweł, wykształcony w zakresie przetwórstwa mięsnego, jest absolwentem kierunku Zarządzanie Zespołami Pracowniczymi. Posiada 15-letnie doświadczenie w branży mięsnej i spożywczej, przechodząc przez wszystkie szczeble kariery, począwszy od pracy fizycznej.
Jego usługi skorzystały między innymi firmy takie jak Zakłady Mięsne Haga Plus Spółka z o.o. w Jastrzębiu Zdroju, Zakłady Mięsne JBB Bałdyga w Łysach, Zakłady Mięsne SuperDrob, Zakłady Mięsne Herman w Tyczynie, Zakład Masarski Jędrycha w Konieczkach, Zakłady Mięsne Silesia Duda, Zakład Przetwórstwa Mięsnego Gawrycki, Zakłady Mięsne Sokołów oraz hurtownie mięsa i wędlin.
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
opracowanie własne
Informacje dodatkowe
Praktyczne szkolenie odbywające się bezpośrednio w Twoim miejscu pracy, w warunkach, w których pracujesz na co dzień. Bezpośredni kontakt z klientem i praca na sklepie umożliwią natychmiastowe przetestowanie zdobytej wiedzy w praktyce. |
Adres
Adres
ul. Franklina Roosevelta 16
97-300 Piotrków Trybunalski
woj. łódzkie
Zmiana adresu:
97-300 Piotrków Trybunalski ul Włókiennicza 20
97-300 Piotrków Trybunalski ul Włókiennicza 20
Kontakt
Kontakt
Mirosław Lepiarz
E-mail
mlepiarz@onet.pl
Telefon
(+48) 727 530 540