Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
Przygotowanie Potraw Grill i Barbecue - Szkolenie wraz z egzaminem
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Gastronomia
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla osób indywidualnych
- Grupa docelowa usługi
-
Funkcje:
- Uczestnicy kursu będą odpowiedzialni za przygotowywanie wysokiej jakości potraw grill i barbecue.
- Mogą to być kucharze, właściciele restauracji lub osoby związane z branżą spożywczą.
-
Doświadczenie:
- Nie jest wymagane doświadczenie zawodowe w gastronomii, ale podstawowe umiejętności gotowania i grillowania są mile widziane.
- Kurs jest otwarty dla osób z różnym poziomem doświadczenia.
-
Zakres zadań:
- Przygotowywanie różnorodnych potraw grill i barbecue, mięs, ryb, warzyw, dodatków, marynat, sosów itp.
- Zdobienie i prezentacja potraw.
- Organizacja pracy w kuchni.
-
Wiedza i umiejętności:
- Podstawowa wiedza z zakresu grill i barbecue (oceniana na podstawie pretestu).
- Umiejętność łączenia smaków i tekstur.
- Kreatywność i innowacyjność w tworzeniu unikalnych receptur.
Kurs jest dostosowany do różnych poziomów wiedzy i umiejętności, a celem jest rozwijanie umiejętności potrzebnych do tworzenia wyjątkowych potraw grill i barbecue.
-
- Minimalna liczba uczestników10
- Maksymalna liczba uczestników15
- Data zakończenia rekrutacji24-11-2024
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi48
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Celem edukacyjnym szkolenia z przygotowania potraw grill i barbecue jest przygotowanie uczestników do samodzielnego wykonywania zawodu poprzez zdobycie niezbędnych umiejętności, wiedzy i doświadczenia, a przede wszystkim opanowanie podstawowych technik kulinarnych, zrozumienie zasad żywienia i diety, rozwój kreatywności kulinarnej, zapoznanie z zasadami BHP, doskonalenie umiejętności organizacyjnych i zarządzania czasem, kształtowanie postaw zawodowych oraz umiejętność pracy w zespole.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Ocenia i magazynuje surowce do produkcji potraw z grilla i barbecue | Kryteria weryfikacji charakteryzuje surowce pochodzenia roślinnego i zwierzęcego stosowane w przygotowaniu potraw z grilla i barbecue | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji wymienia alergeny występujące w wykorzystywanych surowcach | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji stosuje ocenę organoleptyczną surowców | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Kryteria weryfikacji organizuje rozmieszczanie surowców i półproduktów oraz omawia warunki ich magazynowania | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji określa wartość odżywczą surowców, półproduktów i potraw z grilla i barbecue | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Efekty uczenia się Przygotowuje stanowisko pracy | Kryteria weryfikacji stosuje zasady BHP, przeciwpożarowe i ochrony środowiska na stanowisku pracy | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji przestrzega procedur zarządzania jakością i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i żywienia podczas magazynowania, sporządzania i wydawania dań | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji dobiera sprzęt i narzędzia potrzebne do grillowania i barbecue | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji utrzymuje porządek i dba o bezpieczeństwo na stanowisku pracy (np. odkłada przyrządy kuchenne i urządzenia na właściwe miejsca) | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Efekty uczenia się Obsługuje sprzęt stosowany w produkcji potraw grill i barbecue | Kryteria weryfikacji przygotowuje grilla do użytku | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji omawia specyfikę pracy przy różnych rodzajach grilla, stosując nazewnictwo branżowe | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji przestrzega zasad obsługi grilla | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Efekty uczenia się Sporządza i wydaje potrawy z grilla i barbecue | Kryteria weryfikacji stosuje receptury | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji dobiera surowce i dodatki do dań z grilla i barbecue | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji określa rodzaje i technikę wykonania potraw z grilla i barbecue | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji wykonuje obróbkę wstępną różnych grup surowców stosowanych przy produkcji potraw z grilla i barbecue | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Kryteria weryfikacji przygotowuje półprodukty do grillowania | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Kryteria weryfikacji grilluje różne grupy surowców | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Kryteria weryfikacji sporządza dania z grilla zgodnie z zamówieniem gościa, np. bezglutenowe, wegańskie | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Kryteria weryfikacji porcjuje i wydaje gotową potrawę | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Efekty uczenia się Omawia wizerunek kucharza grill i barbecue | Kryteria weryfikacji charakteryzuje zadania, za które odpowiada kucharz grill i barbecue | Metoda walidacji Wywiad swobodny |
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Kryteria weryfikacji przedstawia podstawowe zasady etyki i tajemnicy zawodowej | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Efekty uczenia się Dba o własny rozwój zawodowy | Kryteria weryfikacji podaje przykładowe możliwości rozwoju zawodowego | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych | ||
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Kryteria weryfikacji wymienia techniki radzenia sobie ze stresem | Metoda walidacji Test teoretyczny | |
Metoda walidacji Wywiad ustrukturyzowany | ||
Metoda walidacji Obserwacja w warunkach symulowanych |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kwalifikacje zarejestrowane w Zintegrowanym Rejestrze Kwalifikacji
- KwalifikacjePrzygotowanie potraw grill i barbecue
- Kod kwalifikacji w Zintegrowanym Rejestrze Kwalifikacji
- Nazwa/Kategoria Podmiotu prowadzącego walidacjęAgencja Promocji Pracy i Reklamy Wschód Grzegorz Górnik
- Podmiot prowadzący walidację jest zarejestrowany w BURTak
- Nazwa/Kategoria Podmiotu certyfikującegoAgencja Promocji Pracy i Reklamy Wschód Grzegorz Górnik
- Podmiot certyfikujący jest zarejestrowany w BURTak
Program
Program
Moduł 1.
Organizowanie stanowiska pracy
1) Ocena i magazywanie surowców do produkcji potraw z grilla i barbecue
a) charakterystyka surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego stosowanych w przygotowaniu potraw z grilla i barbecue
b) alergeny występujące w wykorzystywanych surowcach
c) ocena organoleptyczna surowców
d) organizacja rozmieszczania surowców i półproduktów oraz omawianie warunków ich magazynowania
e) wartość odżywcza surowców, półproduktów i potraw z grilla i barbecue
2) Przygotowywanie stanowiska pracy
a) zasady BHP, przeciwpożarowe i ochrony środowiska na stanowisku pracy
b) procedury zarządzania jakością i bezpieczeństwa zdrowotnego żywności i żywienia podczas magazynowania, sporządzania i wydawania dań
c) sprzęt i narzędzia potrzebne do grillowania i barbecue
d) utrzymywanie porządku i dbanie o bezpieczeństwo na stanowisku pracy (np. odkładanie przyrządów kuchennych i urządzeń na właściwe miejsca)
Moduł 2.
Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue
1) Obsługuje sprzęt stosowany w produkcji potraw grill i barbecue
a) przygotowanie grilla do użytku
b) omawianie specyfiki pracy przy różnych rodzajach grilla, stosując nazewnictwo branżowe
c) przestrzeganie zasad obsługi grilla
2) Sporządzanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue
a) stosowanie receptur
b) dobieranie surowców i dodatków do dań z grilla i barbecue
c) rodzaje i techniki wykonywania potraw z grilla i barbecue
d) obróbka wstępna różnych grup surowców stosowanych przy produkcji potraw z grilla i barbecue
e) przygotowywanie półproduktów do grillowania
f) grillowanie różnych grup surowców
g) sporządzanie dań z grilla zgodnie z zamówieniem gościa, np. bezglutenowe, wegańskie
h) porcjowanie i wydawanie gotowych potraw
Moduł 3.
Doskonalenie umiejętności zawodowych
1) Wizerunek kucharza grill i barbecue
a) charakterystyka zadań, za które odpowiada kucharz grill i barbecue
b) podstawowe zasady etyki i tajemnicy zawodowej
2) Dbanie o własny rozwój zawodowy
a) przykładowe możliwości rozwoju zawodowego
b) techniki radzenia sobie ze stresem
Ze względu na tematykę szkolenia oraz założone cele zajęcia będą miały charakter warsztatowy (aktywizujący), prowadzone będą w formie wykładów, ćwiczeń, treningów oraz poprzez symulacje, ćwiczenia indywidualne i grupowe, odgrywanie ról, burzę mózgów z wykorzystaniem nowoczesnych metod w dużym stopniu nastawionych na ćwiczenia, aktywność uczestników.
Poziom wiedzy kursantów zostanie zbadany na początku szkolenia, poprzez przeprowadzenie pre-testu, natomiast przyrost wiedzy po odbyciu kursu zweryfikowany zostanie na postawie post-testu.
Każdy uczestnik dostanie możliwość oceny szkolenia, zakresu tematycznego, trenera, wyczerpanego zakresu tematycznego poprzez wypełnienie anonimowej ankiety.
Szkolenie przeprowadzone zostanie w wymiarze 48 godzin dydaktycznych.
Harmonogram
Harmonogram
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Przedmiot / temat zajęć 1 z 40 Organizowanie stanowiska pracy | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 25-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 15:00 | Godzina zakończenia 16:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 2 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 25-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:00 | Godzina zakończenia 16:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 3 z 40 Organizowanie stanowiska pracy | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 25-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:15 | Godzina zakończenia 17:00 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 4 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 25-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 17:00 | Godzina zakończenia 18:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 5 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 25-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 18:30 | Godzina zakończenia 18:45 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 6 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 25-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 18:45 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 01:15 |
Przedmiot / temat zajęć 7 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 26-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 15:00 | Godzina zakończenia 16:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 8 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 26-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:00 | Godzina zakończenia 16:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 9 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 26-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:15 | Godzina zakończenia 18:30 | Liczba godzin 02:15 |
Przedmiot / temat zajęć 10 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 26-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 18:30 | Godzina zakończenia 18:45 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 11 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 26-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 18:45 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 01:15 |
Przedmiot / temat zajęć 12 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 28-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 15:00 | Godzina zakończenia 16:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 13 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 28-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:00 | Godzina zakończenia 16:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 14 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 28-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:15 | Godzina zakończenia 18:30 | Liczba godzin 02:15 |
Przedmiot / temat zajęć 15 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 28-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 18:30 | Godzina zakończenia 18:45 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 16 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 28-11-2024 | Godzina rozpoczęcia 18:45 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 01:15 |
Przedmiot / temat zajęć 17 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 02-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 12:00 | Godzina zakończenia 13:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 18 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 02-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 13:30 | Godzina zakończenia 13:45 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 19 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 02-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 13:45 | Godzina zakończenia 15:30 | Liczba godzin 01:45 |
Przedmiot / temat zajęć 20 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 02-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 15:30 | Godzina zakończenia 16:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 21 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 02-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:00 | Godzina zakończenia 17:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 22 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 02-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 17:30 | Godzina zakończenia 18:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 23 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 02-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 18:00 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 02:00 |
Przedmiot / temat zajęć 24 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 03-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 12:00 | Godzina zakończenia 13:30 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 25 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 03-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 13:30 | Godzina zakończenia 13:45 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 26 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 03-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 13:45 | Godzina zakończenia 15:00 | Liczba godzin 01:15 |
Przedmiot / temat zajęć 27 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 03-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 15:00 | Godzina zakończenia 15:30 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 28 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 03-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 15:30 | Godzina zakończenia 17:30 | Liczba godzin 02:00 |
Przedmiot / temat zajęć 29 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 03-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 17:30 | Godzina zakończenia 18:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 30 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 03-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 18:00 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 02:00 |
Przedmiot / temat zajęć 31 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 09-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 15:00 | Godzina zakończenia 16:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 32 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 09-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:00 | Godzina zakończenia 16:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 33 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 09-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:15 | Godzina zakończenia 18:30 | Liczba godzin 02:15 |
Przedmiot / temat zajęć 34 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 09-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 18:30 | Godzina zakończenia 18:45 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 35 z 40 Przygotowanie i wydawanie potraw z grilla i barbecue | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 09-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 18:45 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 01:15 |
Przedmiot / temat zajęć 36 z 40 Doskonalenie umiejętności zawodowych | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 10-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 15:00 | Godzina zakończenia 15:45 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 37 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 10-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 15:45 | Godzina zakończenia 16:00 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 38 z 40 Powtórzenie wiadomości | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 10-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:00 | Godzina zakończenia 16:45 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 39 z 40 Przerwa | Prowadzący Anna Wołoszczak | Data realizacji zajęć 10-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 16:45 | Godzina zakończenia 17:00 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć 40 z 40 Egzamin | Prowadzący - | Data realizacji zajęć 10-12-2024 | Godzina rozpoczęcia 17:00 | Godzina zakończenia 20:00 | Liczba godzin 03:00 |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto7 200,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto7 200,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto150,00 PLN
- Koszt osobogodziny netto150,00 PLN
- W tym koszt walidacji brutto200,00 PLN
- W tym koszt walidacji netto200,00 PLN
- W tym koszt certyfikowania brutto200,00 PLN
- W tym koszt certyfikowania netto200,00 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Anna Wołoszczak
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Materiały szkoleniowe (skrypt/książkę, teczkę, notes, długopis, fartuch) zapewnia wykonawca usługi.
Warunki uczestnictwa
W przypadku uczestników z dofinansowaniem do szkolenia, warunki uczestnictwa są określone w Regulaminie rekrutacji i uczestnictwa w projekcie u Operatora Projektu, u którego będą składane dokumenty rekrutacyjne.
Informacje dodatkowe
Harmonogram zawiera godziny dydaktyczne (45 minut).
Adres
Adres
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Wi-fi
- Pracownia warsztatowa wyposażona jest w odpowiedni sprzęt gastronomiczny adekwatny do typu szkolenia