Pączki, Cronuty i Churossy
Możliwość dofinansowania
Pączki, Cronuty i Churossy
Numer usługi 2024/06/11/46858/2178989
999,99 PLN
brutto
813,00 PLNnetto
100,00 PLNbrutto/h
81,30 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Gastronomia
- Identyfikator projektuKierunek - Rozwój
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla osób indywidualnychwsparcie dla pracodawców i ich pracowników
- Grupa docelowa usługi
Cukiernicy, pasjonaci cukiernictwa
- Minimalna liczba uczestników7
- Maksymalna liczba uczestników12
- Data zakończenia rekrutacji20-01-2025
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi10
- Podstawa uzyskania wpisu do BURStandard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Samodzielne wykonanie wszystkich produktów wykonanych na szkoleniu.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Samodzielne wykonanie wszystkich produktów wykonanych na szkoleniu. | Kryteria weryfikacji Ocenia prowadzący | Metoda walidacji Wywiad swobodny |
Cel biznesowy
Możliwość podniesienia kwalifikacji i rozwoju zawodowego. Nauka nowego zawodu.Rozszerzenie ofert sprzedażowej.
Efekt usługi
Samodzielne wykonanie wszystkich produktów wykonanych na szkoleniu.
Metoda potwierdzenia osiągnięcia efektu usługi
Ocena osoby prowadzącej szkolenie .
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Pytanie 1. Czy dokument potwierdzający uzyskanie kompetencji zawiera opis efektów uczenia się?
nie
Pytanie 2. Czy dokument potwierdza, że walidacja została przeprowadzona w oparciu o zdefiniowane w efektach uczenia się kryteria ich weryfikacji?
nie
Pytanie 3. Czy dokument potwierdza zastosowanie rozwiązań zapewniających rozdzielenie procesów kształcenia i szkolenia od walidacji?
nie
Program
Program
W programie:
Pączki
Cronuty
Churossy w sosie czekoladowym:
- Ciasto półfrancuskie
- Konfitura pomarańczowa
- Konfitura marakuja
- Konfitura malinowa
- Konfitura truskawkowa
- Ganache cytrynowy
- Ganache czekoladowe
- Ganache pistacjowy
- Ganache karmel
- Lukier-Plastyczna masa czekoladowa
Harmonogram
Harmonogram
Liczba przedmiotów/zajęć: 1
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Przedmiot / temat zajęć 1 z 1 Pączki, Cronuty i Churossy | Prowadzący Igor Zaritskiy | Data realizacji zajęć 03-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:00 | Godzina zakończenia 19:00 | Liczba godzin 10:00 |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto999,99 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto813,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto100,00 PLN
- Koszt osobogodziny netto81,30 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Liczba prowadzących: 1
1 z 1
Igor Zaritskiy
Superfinalista World Chocolate Masters 2022 oraz szef Akademii Warsaw Academy of Pastry Arts by Sempre, gdzie oferuje wiedzę zarówno początkującym jak i zaawansowanym cukiernikom.
Odważnie okrywa cały czas nowe smaki i nie boi się podpisywać pod nimi swoim nazwiskiem, razem z Cacao Barry stworzył swoją autorską czekoladę „Bio Botanica 75.3%”
Na szkoleniach wspiera swoją wiedzę techniczną, ogromnym doświadczeniem i nieprzeciętnym zmysłem artystycznym.
W 2010 roku stanął na podium w prestiżowym konkursie Mondial des Arts Sucres, w Paryżu, na którym zrobił 3 rzeźby z cukru, pastilażu oraz czekolady.
W 2013 roku zajmuje 2 miejsce w konkursie World Chocolate Masters preselection Stambul 2013. Temat konkursu: „Architektura smaku”
W 2015 roku zajmuje 1 miejsce i zostaje Mistrzem Ukrainy w konkursie Best Ukraine Pastry Shef Lwow 2015. Temat konkursu: „Jesienna inspiracja, torty, praliny”
W 2021 staje się finalistą World Chocolate Masters 2022 jako reprezentant Polski
Odważnie okrywa cały czas nowe smaki i nie boi się podpisywać pod nimi swoim nazwiskiem, razem z Cacao Barry stworzył swoją autorską czekoladę „Bio Botanica 75.3%”
Na szkoleniach wspiera swoją wiedzę techniczną, ogromnym doświadczeniem i nieprzeciętnym zmysłem artystycznym.
W 2010 roku stanął na podium w prestiżowym konkursie Mondial des Arts Sucres, w Paryżu, na którym zrobił 3 rzeźby z cukru, pastilażu oraz czekolady.
W 2013 roku zajmuje 2 miejsce w konkursie World Chocolate Masters preselection Stambul 2013. Temat konkursu: „Architektura smaku”
W 2015 roku zajmuje 1 miejsce i zostaje Mistrzem Ukrainy w konkursie Best Ukraine Pastry Shef Lwow 2015. Temat konkursu: „Jesienna inspiracja, torty, praliny”
W 2021 staje się finalistą World Chocolate Masters 2022 jako reprezentant Polski
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Skrypt z recepturami
Adres
Adres
ul. Wiejska 13a
05-802 Pruszków
woj. mazowieckie
Pracownia Cukiernicza firmy Sempre Group Sp. z o.o.
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Klimatyzacja
- Wi-fi
Kontakt
Kontakt
anna cienkowska
E-mail
a.cienkowska@sempreinfo.pl
Telefon
(+48) 532 403 425