Intensywny Kurs Menedżerski dla HoReCa - Nowoczesne zarządzanie zespołem z pokolenia Y i X
Możliwość dofinansowania
Intensywny Kurs Menedżerski dla HoReCa - Nowoczesne zarządzanie zespołem z pokolenia Y i X
Numer usługi 2024/06/10/11429/2177867
9 800,00 PLN
brutto
9 800,00 PLNnetto
612,50 PLNbrutto/h
612,50 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Gastronomia
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla pracodawców i ich pracowników
- Grupa docelowa usługi
Właściciele, kierownicy, menadżerowie zarządzajacy zespołami w hotelach lub restauracjach
- Minimalna liczba uczestników4
- Maksymalna liczba uczestników20
- Data zakończenia rekrutacji31-07-2024
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi16
- Podstawa uzyskania wpisu do BURStandard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Cel
Cel
Cel edukacyjny
EXPOSE SZEFADYSCYPLINOWANIE I NAGRADZANIE
NARZĘDZIA KOMUNIKACJI Z ZESPOŁEM
Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Dzięki szkoleniu:- Poznasz kluczowe narzędzia, które służą lepszej współpracy, motywacji i delegowaniu zadań - Dowiesz się jak rozmawiać z pracownikami z różnych pokoleń XYZ - Odkryjesz, co robić lepiej, aby rozwijać zaangażowanie i zapał swoich pracowników | Kryteria weryfikacji obserwacja jawna efektów szkolenia | Metoda walidacji Obserwacja w warunkach rzeczywistych |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Pytanie 1. Czy dokument potwierdzający uzyskanie kompetencji zawiera opis efektów uczenia się?
nie
Pytanie 2. Czy dokument potwierdza, że walidacja została przeprowadzona w oparciu o zdefiniowane w efektach uczenia się kryteria ich weryfikacji?
nie
Pytanie 3. Czy dokument potwierdza zastosowanie rozwiązań zapewniających rozdzielenie procesów kształcenia i szkolenia od walidacji?
nie
Program
Program
1. Budowanie zespołu nastawionego na współpracę
2. Budowanie prawidłowej komunikacji w zespole
3. Kontrakt z zespołem – Expose Szefa
- Cel e expose
- Struktura expose
- Przygotowanie i wygłoszenie expose
4. Określenie zachowań, które mają negatywny i pozytywny wpływ na zespół
5. Asertywne określanie szefowskich granic
6. Jednominutowa rozmowa motywująca
• Obrona decyzji – „zdarta płyta”
• Parafraza
• Informacja zwrotna
7. Pułapki: Rodzic-Dziecko-Dorosły
8. Jak doceniać i wyróżniać pracowników
Pułapki podczas nagradzania
9. Delegowanie zadań i styl zarządzania wobec pracowników z pokolenia X, Y i Z
Harmonogram
Harmonogram
Liczba przedmiotów/zajęć: 0
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Brak wyników. |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt usługi brutto9 800,00 PLN
- Koszt usługi netto9 800,00 PLN
- Koszt godziny brutto612,50 PLN
- Koszt godziny netto612,50 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Liczba prowadzących: 1
1 z 1
Rafał Pasenik
Jestem praktykiem z 25 - sto letnim stażem.Moja droga zawodowa prowadziła od „zmywaka”, przez kuchnię, pracę kelnera aż do kierownika i menedżera restauracji. Od 2004 r prowadzę własną firmę zajmującą się doradztwem oraz szkoleniami.
Prowadzę między innymi szkolenia z zakresu profesjonalnej sztuki kelnerskiej, obsługi różnego rodzaju przyjęć w restauracji, sugestywnej sprzedaży oraz szkolenia menedżerskie.
Jestem absolwentem Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie oraz Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Poznańskiej w Warszawie. Podczas pracy w hotelach i restauracjach w Warszawie na stanowiskach kierowniczych zdobyłem doświadczenie związane z zarządzaniem personelem, szkoleniem pracowników, kontrolingiem i rozliczaniem usług gastronomicznych.
Moim celem jest wspieranie osób pracujących w branży HoReCa, w której się specjalizuję. Moje szkolenia dedykuję zarówno osobom początkującym jak i doświadczonym w branży gastronomicznej. Prowadzę szkolenia dla Klientów z lokali typu fast casual, caual dinning, premium i top premium.
Moimi Klientami są najlepsi w branży, między innymi: Aioli, Puro Hotele, Hotel Bania Tremal & Spa, Aurora****, Afrodyta****, Hotele SPA Dr Irena Eris, Accor Academie Poland and Baltic States, Orbis Hotel Group, Restaurators Podlaszewscy - Pierogarnie Stary Młyn i wiele innych.
Specjalizacja:
•profesjonalna obsługa kelnerska i sugestywna sprzedaż
•prowadzenie rekrutacji
•kompetencje menedżerskie;
•sprzedaż usług restauracji
Prowadzę między innymi szkolenia z zakresu profesjonalnej sztuki kelnerskiej, obsługi różnego rodzaju przyjęć w restauracji, sugestywnej sprzedaży oraz szkolenia menedżerskie.
Jestem absolwentem Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Warszawie oraz Zespołu Szkół Gastronomicznych przy ul. Poznańskiej w Warszawie. Podczas pracy w hotelach i restauracjach w Warszawie na stanowiskach kierowniczych zdobyłem doświadczenie związane z zarządzaniem personelem, szkoleniem pracowników, kontrolingiem i rozliczaniem usług gastronomicznych.
Moim celem jest wspieranie osób pracujących w branży HoReCa, w której się specjalizuję. Moje szkolenia dedykuję zarówno osobom początkującym jak i doświadczonym w branży gastronomicznej. Prowadzę szkolenia dla Klientów z lokali typu fast casual, caual dinning, premium i top premium.
Moimi Klientami są najlepsi w branży, między innymi: Aioli, Puro Hotele, Hotel Bania Tremal & Spa, Aurora****, Afrodyta****, Hotele SPA Dr Irena Eris, Accor Academie Poland and Baltic States, Orbis Hotel Group, Restaurators Podlaszewscy - Pierogarnie Stary Młyn i wiele innych.
Specjalizacja:
•profesjonalna obsługa kelnerska i sugestywna sprzedaż
•prowadzenie rekrutacji
•kompetencje menedżerskie;
•sprzedaż usług restauracji
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Autorskie materiały szkoleniowe opracowane przez prowadzącego
Adres
Adres
Warszawa
Warszawa
woj. mazowieckie
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Klimatyzacja
- Wi-fi
- Udogodnienia dla osób ze szczególnymi potrzebami
Kontakt
Kontakt
Małgorzata Pasenik
E-mail
malgorzata.pasenik@hr-system.pl
Telefon
(+48) 507 726 059