Warsztaty Sushi
Możliwość dofinansowania
Warsztaty Sushi
Numer usługi 2024/03/25/12768/2105600
900,00 PLN
brutto
900,00 PLNnetto
112,50 PLNbrutto/h
112,50 PLNnetto/h
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Gastronomia
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla osób indywidualnychwsparcie dla pracodawców i ich pracowników
- Grupa docelowa usługi
Szkolenie skierowane jest do osób zatrudnionych w gastronomi oraz edukujących się w tym kierunku, które pragną podniesć swoje kwalifikacje z zakresu nowoczesnej kuchni w tym przypadku Sushi
- Minimalna liczba uczestników5
- Maksymalna liczba uczestników6
- Data zakończenia rekrutacji24-05-2024
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi8
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Celem warsztatów jest nabycie wiedzy teoretycznej oraz umiejętności praktycznych z zakresu nowoczesnej kuchni Sushi.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się wiedza | Kryteria weryfikacji weryfikacja | Metoda walidacji Test teoretyczny |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Pytanie 1. Czy dokument potwierdzający uzyskanie kompetencji zawiera opis efektów uczenia się?
TAK
Pytanie 2. Czy dokument potwierdza, że walidacja została przeprowadzona w oparciu o zdefiniowane w efektach uczenia się kryteria ich weryfikacji?
TAK
Pytanie 3. Czy dokument potwierdza zastosowanie rozwiązań zapewniających rozdzielenie procesów kształcenia i szkolenia od walidacji?
TAK
Program
Program
- Charakterystyka kuchni i kultury japońskiej, historia sus
- Noże, przyrzady i inne pomoce potrzebne w przygotowaniu sushi
- Organizacja stanowiska pracy
- Produkty wykorzystywane do przygotowania sushi, rodzaje sushi
- Ocena jakości produktów, zasady przechowywania produktów
- Przyprawy i dodatki wykorzystywane do przygotowania sushi
- Dobór odpowiednich surowców( ryby, warzywa, ryż, owoce morza)
- Oczyszczanie, krojenie i przygotowywanie surowców
- Metody zawijania i rolowania sushi
- Przygotowywanie różnych typów sushi: hosomaki, futumaki, nigiri, california maki
- Tworzenie, dobieranie i ustalanie odpowiedniej kompozycji sosów
- Układanie, kompozycja i prezentacja przygotowanych zestawów
Harmonogram
Harmonogram
Liczba przedmiotów/zajęć: 0
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Brak wyników. |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto900,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto900,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto112,50 PLN
- Koszt osobogodziny netto112,50 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Liczba prowadzących: 0
Brak wyników.
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
Uczestnicy otrzymają materiały dydaktyczne dotyczące tematyki szkolenia+notatnik+długopis
Adres
Adres
ul. Aleja Jana Pawła II 37
38-400 Krosno
woj. podkarpackie
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Wi-fi
Kontakt
Kontakt
Katarzyna Połomicz
E-mail
semeks.j@op.pl
Telefon
(+48) 134 386 170