SMI MARTA RIETZ
Charakterystyka działalności firmy
W 2016 roku poprowadziłam pierwsze szkolenie cukiernicze i od tego czasu przeszkoliłam setki osób. Jestem ogromną pasjonatką cukiernictwa, dekoratorką i przedsiębiorcą co daje mi spory wachlarz wiedzy i doświadczenia którym chętnie się z Wami podzielę. Luźna atmosfera, dużo uśmiechu i cenne wskazówki, które ułatwiają prace w zawodzie to na pewno atut moich szkoleń.
Jestem człowiekiem wielu pasji stąd wachlarz szkoleń jaki mogę Wam zaproponować.
Zobaczycie się ze mną na wegańskich szkoleniach, podstawach tortów i tortach piętrowych.
Na warsztaty do Atelier zapraszam osoby początkujące jak i takie, które pierwsze kroki w branży mają już za sobą.
Stworzyłam to słodkie miejsce dla Was i również dla Was zbudowałam zespół trenerów, który przeprowadzi przez słodki świat od wypieków po najbardziej pracochłonne dekoracje