Szkolenie Manager Gastronomii
Szkolenie Manager Gastronomii
Informacje podstawowe
Informacje podstawowe
- KategoriaInne / Gastronomia
- Sposób dofinansowaniawsparcie dla osób indywidualnychwsparcie dla pracodawców i ich pracowników
- Grupa docelowa usługi
Szkolenie jest dedykowane zarówno managerom jak i włascicielom, którzy chcą poszerzać swoje umiejętności zarządzania zespołem, oraz tym, którzy dopiero rozpoczynają swoją karierę na tym stanowisku. Szkolenie skierowane jest również do osób, które aspirują do objęcia managera gastronomii w przyszłości. Minimalne doświadczenie wymagane w gastronomii - 2 miesiące.
Usługa również adresowana dla Uczestników Projektu "Małopolski pociąg do kariery - sezon 1" i dla Uczestników Projektu "Nowy start w Małopolsce z EURESem".
- Minimalna liczba uczestników6
- Maksymalna liczba uczestników20
- Data zakończenia rekrutacji20-02-2025
- Forma prowadzenia usługistacjonarna
- Liczba godzin usługi40
- Podstawa uzyskania wpisu do BURCertyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Cel
Cel
Cel edukacyjny
Celem szkolenia Manager Gastronomii jest przygotowanie uczestników, do samodzielnego zarządzania lokalem gastronomicznym. Uczestnicy przygotują się również, do skutecznego zarządzania zespołem- motywować pracowników, przydzielać zadania i rozwiązywać konflikty, aby restauracja działała sprawnie. Dodatkowo uczestnicy przygotują się do planowania i zarządzania zapasami oraz kontrolować koszty.Efekty uczenia się oraz kryteria weryfikacji ich osiągnięcia i Metody walidacji
Efekty uczenia się | Kryteria weryfikacji | Metoda walidacji |
---|---|---|
Efekty uczenia się Planuje zarządzanie personelem na podstawie modeli zarządzaniaRekrutuje personel na wszystkie stanowiska restauracji Zarządza komunikacją i rozwiązuje konflikty, rozumie kluczowe zagadnienia związane z zarządzaniem gastronomią, Korzysta z podstawowych pojęć i narzędzi dotyczących zarządzania personelem, finansami oraz jakością usług. | Kryteria weryfikacji Rozróżnia metody zarządzania takie jak motywowanie, delegowanie, wyznaczanie celów, wykorzystuje zdolności analitycznego myślenia przy rozwiązywaniu problemów operacyjnych, | Metoda walidacji Wywiad swobodny |
Efekty uczenia się Szkoli kelnerów z zakresu sprzedaży, Tworzy narzędzia sprzedażowe | Kryteria weryfikacji Organizuje konkursy pracownicze oraz wyznacza cele lokalu gastronomicznego, Wdraża skuteczne techniki sprzedażowe i marketingowych. | Metoda walidacji Wywiad swobodny |
Efekty uczenia się Zapobiega kradzieżom w restauracji, Rozstrzyga reklamacje z gośćmi, Tworzy rentowne menu | Kryteria weryfikacji Uświadamia zespół pracowników co grozi za kradzież, Świadomie analizuje konkurencję aby być bardziej skutecznym w działaniu, Świadomie podchodzi do budowania relacji w zespole i z klientami. | Metoda walidacji Wywiad swobodny |
Efekty uczenia się Dba o wszystkie aspekty prawne związane z prowadzeniem lokalu,Liczy Food Costa i Beverage Cost, Liczy remanent | Kryteria weryfikacji przygotowuje rachunek zysku i strat aby przeanalizować rentowność lokalu | Metoda walidacji Wywiad swobodny |
Efekty uczenia się Prowadzi skuteczne kampanie marketingowe,Skutecznie przygotowuje się do kontroli sanepidu, Dba o przestrzeganie zasad HACCP, Proaktywność w podejmowaniu decyzji i wprowadzaniu innowacji. | Kryteria weryfikacji dba o social media i odpowiednio dobiera grupę docelową, stosuje efektywne strategie marketingowe, Efektywnie zarządza czasem i zasobami, co przekłada się na większą produktywność | Metoda walidacji Wywiad swobodny |
Kwalifikacje i kompetencje
Kwalifikacje
Kompetencje
Usługa prowadzi do nabycia kompetencji.Warunki uznania kompetencji
Program
Program
* 1 godzina dydaktyczna = 1 godzina zegarowa
I Dzień
- Hierarchia służbowa w lokalu gastronomicznym i jej znaczenie
- Manager gastronomii – przedstawienie stanowiska
- Funkcje i rola managera w zarządzaniu
- Strategia działania lokalu gastronomicznego
- Cechy i osobowość managera gastronomii
- Zakres obowiązków managera gastronomii
- Schemat tworzenia skutecznego ogłoszenia o pracę – cenne wskazówki
- Proces rekrutacji i selekcji pracowników w lokalu gastronomicznym
- Rekrutacja wewnętrzna i zewnętrzna – wady i zalety
- Dzień próbny i wdrażanie nowego pracownika na stanowisko pracy
- Budowanie zgranego i skutecznego zespołu
- Rola managera w zarządzaniu personelem
- Najczęstsze błędy managera
- Rozwiązywanie konfliktów i budowanie efektywnej komunikacji
- Szkolenia pracowników – kluczowy element rozwoju
- Odprawa, briefing jako narzędzie komunikacji z personelem
- Manager autorytetem – jak go zbudować
- Zarządzanie przez delegowanie – poziomy delegowania i budowanie zaufania oraz odpowiedzialności wsród pracowników
- Zarządzanie przez cele – wyznaczanie celów krótko i długoterminowych
- Zarządzanie przez motywowanie – system motywacyjny, a system premiowy
- Motyw, a motywacja – nagrody i kary
- Nie mam ochoty – demotywacja pracowników, przyczyny i skutki
II Dzień
- Różnorodność pokoleniowa, a rynek pracy w gastronomii
- 4 generacje zatrudnione w jednym miejscu pracy – jak je pogodzić
- Standaryzacja – realny wpływ na obroty w lokalu gastronomicznym
- Check – lista jako narzędzie kontroli
- Nienaganny wygląd i postawa personelu – savoir – vivre kelnera
- Istota i psychologia sprzedaży w restauracji
- Sprzedaż w gastronomii – o co w tym wszystkim chodzi?
- Techniki wywierania wpływu w relacji gość – obsługa
- Komunikacja bez słów – znaczenie i wpływ mowy ciała oraz komunikacja werbalna
- Metody prezentowania dań i napojów – jak rozbudzać wyobraźnię gości
- Sprzedaż sugerowana – techniki wykorzystywane w gastronomii
- Zakazane słowa i zwroty w procesie sprzedażowym
- „Magiczne” słowa, które ułatwią sprzedaż
- Sztuka zadawania pytań – kto pyta nie błądzi
- Budowanie rachunku – strategia podnoszenia średniej wartości zamówienia oraz zwiększania zysków
- Karta wyjątkowości jako metoda wspomagająca sprzedaż
- Sprzedaż w różnych rodzajach obsługi
- Złote zasady obsługi gości w lokalu gastronomicznym
- Typy gości w gastronomii, a sposób obsługi
- Rodzaje i metody serwisów kelnerskich
III Dzień
- Okazja czyni złodzieja – motywy kradzieży
- Kto i jak kradnie – sposoby na kradzież w gastronomii
- Przykłady i gotowe rozwiązania zwalczania nieuczciwości
- Wykroczenie czy przestępstwo? – akty prawne
- Odpowiedzialność na poszczególnych stanowiskach – zakres decyzyjności
- Powody i zasady rozstrzygania reklamacji – zasada 5P
- Rabat czy gratis dla gości?
- Strategia dywersyfikacji usług w gastronomii
- Kluczowe aspekty przy tworzeniu karty menu – co wziąć pod uwagę
- Etapy i zasady projektowania karty menu – skuteczne narzędzie sprzedażowe
- Różnorodność i sezonowość w karcie menu – zróżnicowanie i dostosowanie oferty
- Estetyczny wygląd karty menu = wizytówka restauracji
- Wybór czcionki, układ pozycji w menu, zdjęcia, piktogramy
- Psychologia cen sprzedaży – kształtowanie i obrazowanie cen, efektywne strategie cenowe
- Alergeny i gramatury w karcie – dowolność czy wymóg prawny?
- Inżynieria menu – analiza sprzedaży
- Kolory, kształty, zapach, muzyka – znaczenie w gastronomii
- Dobór zastawy i szkła – istota prezentacji dań i napojów
IV Dzień
- Muzyka w Twoim restauracyjnym otoczeniu – kwestie prawne związane z prawami autorskimi
- Podział i omówienie kosztów w działaności gastronomicznej
- Kalkulacja kosztów – Food Cost & Beverage Cost
- Procentowy koszt surowca – ćwiczenia praktyczne
- Straty znane i nieznane – gdzie się podziały pieniądze?
- Receptura – jakie informacje powinna zawierać
- Istota karty rozbioru produktu – ubytek produkcyjny
- Różnica między marżą, a narzutem
- Prawidłowa i rzetelna inwentaryzacja kuchni i baru
- Zużycie teoretyczne vs. zużycie realne surowca
- Wypracowanie nawyków – kontrola i redukcja kosztów
- Negocjacje i umowy z dostawcami
- Rachunek zysków i strat – analiza rentowności lokalu gastronomicznego
- Proces sprzedażowy imprez okolicznościowych
- Sporządzanie ofert biznesowych i indywidualnych, a wymagania gości
- Przygotowanie umowy na imprezę okolicznościową – zadatek czy zaliczka?
- Agenda i scenariusz jako narzędzie dobrej organizacji imprezy okolicznościowej
- Rozliczanie imprez okolicznościowych
V Dzień
- Marketing w gastronomii – od czego zacząć
- Różnorodność platform społecznościowych i ich charakterystyka
- Dobór grupy docelowej, a działania marketingowe
- Świadome budowanie marki – branding
- Strategie promocyjne w gastronomii – narzędzia do wspierania sprzedaży w różnych rodzajach lokali
- Real – time marketing – marketing tematyczny
- Prawo pracy – pracownik i pracodawca
- Procedury wewnętrzne, a przepisy kodeksu pracy
- Rodzaje zatrudnienia w gastronomii i różnice w poszczególnych umowach
- „ABC” koncesji – pozwolenie na alkohol
- Podatki w gastronomii – ciastko z kawą, czy kawa z ciastkiem?
- Otwarcie lokalu gastronomicznego – lokalizacja, koncepcja, analiza konkurencji
- Biznesplan – przewodnik dla otwarcia lokalu gastronomicznego
- Odbiór lokalu gastronomicznego – wymagania formalne
- Kluczowe aspekty związane z RODO w sektorze gastronomicznym
- Rodzaje kontroli w restauracji i zasady postępowania: PIP, PIH, US, Sanapid
- HACCP / GMP / GHP – co to takiego?
- Podstawy przestrzegania standardów GMP i GHP w gastronomii
- Sporządzenie i prowadzenie dokumentacji HACCP dla lokalu gastronomicznego
- Walidacja efektów uczenia się
Przerwy wliczają się w czas trwania uslugi.
Podział na grupy 2 osobowe.
Harmonogram
Harmonogram
Przedmiot / temat zajęć | Prowadzący | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|---|
Przedmiot / temat zajęć 1 z 50 Hierarchia w lokalu gastronomicznym i funkcje managera | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:00 | Godzina zakończenia 09:50 | Liczba godzin 00:50 |
Przedmiot / temat zajęć 2 z 50 Strategia zarządzania i proces rekrutacji | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:50 | Godzina zakończenia 10:50 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 3 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:50 | Godzina zakończenia 11:00 | Liczba godzin 00:10 |
Przedmiot / temat zajęć 4 z 50 Tworzenie ogłoszenia, wdrażanie nowego pracownika | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:00 | Godzina zakończenia 12:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 5 z 50 Budowanie zgranego zespołu, skuteczna komunikacja i błędy managera | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:00 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 6 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:40 | Liczba godzin 00:40 |
Przedmiot / temat zajęć 7 z 50 Odprawa, briefing, budowanie autorytetu, zarządzanie przez cele | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:40 | Godzina zakończenia 14:30 | Liczba godzin 00:50 |
Przedmiot / temat zajęć 8 z 50 Zarządzanie przez delegowanie - poziomy delegowania, zarządzanie przez motywowanie | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:30 | Godzina zakończenia 15:20 | Liczba godzin 00:50 |
Przedmiot / temat zajęć 9 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:20 | Godzina zakończenia 15:30 | Liczba godzin 00:10 |
Przedmiot / temat zajęć 10 z 50 Motyw i motywacja, demotywacja jej przyczyny i skutki | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:30 | Godzina zakończenia 16:30 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 11 z 50 Zarządzanie czasem, Q&A | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 24-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 16:30 | Godzina zakończenia 17:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 12 z 50 Różnice pokoleniowe, standaryzacja pracy, | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 25-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:00 | Godzina zakończenia 10:20 | Liczba godzin 01:20 |
Przedmiot / temat zajęć 13 z 50 Postawa obsługi, savoir vivre, istota sprzedaży | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 25-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:20 | Godzina zakończenia 10:50 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 14 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 25-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:50 | Godzina zakończenia 11:00 | Liczba godzin 00:10 |
Przedmiot / temat zajęć 15 z 50 Sprzedaż w gastronomii i psychologia sprzedaży, techniki wywierania wpływu | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 25-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:00 | Godzina zakończenia 12:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 16 z 50 Techniki sprzedaży, budowanie rachunku | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 25-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 12:00 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 17 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 25-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:40 | Liczba godzin 00:40 |
Przedmiot / temat zajęć 18 z 50 Zakazane i magiczne słowa w sprzedaży, karta wyjątkowości | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 25-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:40 | Godzina zakończenia 14:30 | Liczba godzin 00:50 |
Przedmiot / temat zajęć 19 z 50 Sprzedaż w różnych rodzajach obsługi, typologia gości | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 25-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:30 | Godzina zakończenia 15:20 | Liczba godzin 00:50 |
Przedmiot / temat zajęć 20 z 50 Przerwa | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 25-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:20 | Godzina zakończenia 15:30 | Liczba godzin 00:10 |
Przedmiot / temat zajęć 21 z 50 Rodzaje serwisów, zasady obsługi, Q&A | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 25-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:30 | Godzina zakończenia 17:00 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 22 z 50 Nieuczciwość w gastronomii | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 26-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:00 | Godzina zakończenia 10:50 | Liczba godzin 01:50 |
Przedmiot / temat zajęć 23 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 26-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:50 | Godzina zakończenia 11:00 | Liczba godzin 00:10 |
Przedmiot / temat zajęć 24 z 50 Zapobieganie nieuczciwości, rozstrzyganie reklamacji | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 26-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:00 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 02:00 |
Przedmiot / temat zajęć 25 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 26-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:40 | Liczba godzin 00:40 |
Przedmiot / temat zajęć 26 z 50 Etapy i zasady budowań ia rentownego menu | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 26-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:40 | Godzina zakończenia 14:30 | Liczba godzin 00:50 |
Przedmiot / temat zajęć 27 z 50 Wygląd karty menu, projektowanie czcionki | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 26-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:30 | Godzina zakończenia 15:20 | Liczba godzin 00:50 |
Przedmiot / temat zajęć 28 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 26-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:20 | Godzina zakończenia 15:30 | Liczba godzin 00:10 |
Przedmiot / temat zajęć 29 z 50 Psychologia cen sprzedaży i inżynieria menu | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 26-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:30 | Godzina zakończenia 16:30 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 30 z 50 Dobór zastawy gastronomicznej, Q&A | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 26-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 16:30 | Godzina zakończenia 17:00 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć 31 z 50 Legalna muzyka, podział kosztów w restauracji | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 27-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:00 | Godzina zakończenia 09:40 | Liczba godzin 00:40 |
Przedmiot / temat zajęć 32 z 50 Kalkulacja kosztów, straty znane i nie znane | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 27-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:40 | Godzina zakończenia 10:50 | Liczba godzin 01:10 |
Przedmiot / temat zajęć 33 z 50 przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 27-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:50 | Godzina zakończenia 11:00 | Liczba godzin 00:10 |
Przedmiot / temat zajęć 34 z 50 Receptura, marża i narzut | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 27-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:00 | Godzina zakończenia 11:40 | Liczba godzin 00:40 |
Przedmiot / temat zajęć 35 z 50 Zużycie teoretyczne vs. zużycie realne surowca, inwentaryzacja | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 27-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:40 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 01:20 |
Przedmiot / temat zajęć 36 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 27-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:40 | Liczba godzin 00:40 |
Przedmiot / temat zajęć 37 z 50 Wypracowanie dobrych nawyków, kontrola kosztów | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 27-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:40 | Godzina zakończenia 14:30 | Liczba godzin 00:50 |
Przedmiot / temat zajęć 38 z 50 Rachunek zysku i strat, proces sprzedaży imprez okolicznościowych | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 27-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:30 | Godzina zakończenia 15:20 | Liczba godzin 00:50 |
Przedmiot / temat zajęć 39 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 27-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:20 | Godzina zakończenia 15:30 | Liczba godzin 00:10 |
Przedmiot / temat zajęć 40 z 50 Agenda, scenariusz, umowa imprezy okolicznościowej, Q&A | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 27-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:30 | Godzina zakończenia 17:00 | Liczba godzin 01:30 |
Przedmiot / temat zajęć 41 z 50 Marketing w gastronomii | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 28-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 09:00 | Godzina zakończenia 10:50 | Liczba godzin 01:50 |
Przedmiot / temat zajęć 42 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 28-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 10:50 | Godzina zakończenia 11:00 | Liczba godzin 00:10 |
Przedmiot / temat zajęć 43 z 50 Procedury wewnętrzne, a przepisy kodeksu pracy, rodzaje zatrudnienia | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 28-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 11:00 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 02:00 |
Przedmiot / temat zajęć 44 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 28-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:40 | Liczba godzin 00:40 |
Przedmiot / temat zajęć 45 z 50 Koncesje na alkohol, podatki w gastronomii | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 28-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 13:40 | Godzina zakończenia 14:20 | Liczba godzin 00:40 |
Przedmiot / temat zajęć 46 z 50 Otwarcie lokalu gastronomicznego, biznes plan | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 28-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 14:20 | Godzina zakończenia 15:20 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć 47 z 50 Przerwa | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 28-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:20 | Godzina zakończenia 15:30 | Liczba godzin 00:10 |
Przedmiot / temat zajęć 48 z 50 Rodzaje kontroli w lokalach gastronomicznych | Prowadzący Sylwia Marcinkowska | Data realizacji zajęć 28-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 15:30 | Godzina zakończenia 16:15 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć 49 z 50 HACCP - podstawy i przestrzeganie standardów | Prowadzący Karolina Kolańska | Data realizacji zajęć 28-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 16:15 | Godzina zakończenia 16:50 | Liczba godzin 00:35 |
Przedmiot / temat zajęć 50 z 50 Walidacja | Prowadzący - | Data realizacji zajęć 28-02-2025 | Godzina rozpoczęcia 16:50 | Godzina zakończenia 17:00 | Liczba godzin 00:10 |
Cena
Cena
Cennik
- Rodzaj cenyCena
- Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto2 674,00 PLN
- Koszt przypadający na 1 uczestnika netto2 674,00 PLN
- Koszt osobogodziny brutto66,85 PLN
- Koszt osobogodziny netto66,85 PLN
Prowadzący
Prowadzący
Sylwia Marcinkowska
Pracując jako manager zarówno we Wrocławiu jak i w Warszawie zrozumiałam, że moją misją jest sprawić by Twój lokal gastronomiczny działał jak dobrze naoliwiona maszyna. Moim zamiłowaniem jest psychologiczne podejście do sprzedaży, perfekcyjna obsługa oraz zwalczanie nieuczciwości w lokalach gastronomicznych.
Dobrze wyszkolony kelner przyniesie zysk w lokalu, a odpowiednio przygotowany manager doskonale zadba o Twój biznes, więc chętnie dobiorę odpowiednie szkolenie dla Twojego zespołu. Fachowe przekazywanie wiedzy to nie tylko moja pasja, ale i moja misja
Karolina Kolańska
Informacje dodatkowe
Informacje dodatkowe
Informacje o materiałach dla uczestników usługi
- Autorskie materiały w wersji papierowej i elektronicznej
- Certyfikat ukończenia szkolenia
- Narzędzia do sporządzania notatek: notes i długopis
Informacje dodatkowe
Usługa również adresowana dla Uczestników Projektu "Małopolski pociąg do kariery - sezon 1" i dla Uczestników Projektu "Nowy start w Małopolsce z EURESem".
Adres
Adres
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
- Klimatyzacja
- Wi-fi