5/5 z 2 ocen
Numer usługi 2023/01/19/5603/1664102
Dostawca usług Zann Investments Maciej Zarzecki
Miejsce usługi Kraków
Dostępność Usługa otwarta
Forma świadczenia stacjonarna
Status usługi opublikowana
Identyfikator projektu Kierunek Kariera Zawodowa
1 699,00 zł netto za osobę
1 699,00 zł brutto za osobę
40,45 zł netto za osobogodzinę
40,45 zł brutto za osobogodzinę
Informacje o usłudze
Pokaż szczegółySposób dofinansowania: |
wsparcie dla osób indywidualnych wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników |
---|---|
Grupa docelowa usługi: |
|
Minimalna liczba uczestników: | 3 |
Maksymalna liczba uczestników: | 26 |
Data zakończenia rekrutacji: | 18-06-2023 |
Liczba godzin usługi: | 42 |
Podstawa uzyskania wpisu do świadczenia usługi: | Certyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych |
Ramowy program usługi
Pokaż programDZIEŃ I
DZIEŃ II
DZIEŃ III
DZIEŃ IV
DZIEŃ V
Szkolenie organizowane jest we współpracy z HorArt HoReCa Academy Poland.
Harmonogram usługi
Sprawdź harmonogramPrzedmiot / temat zajęć | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|
Brak wyników. |
Główny cel usługi
PokażCel biznesowy
Przygotowanie uczestnika do zarządzania obiektem gastronomicznym.
Cel edukacyjny
Wiedza - HR w gastronomii, rozliczenia w restauracji, znajomość aspektów adaptacyjnych/budowlanych, środowiskowych i prawnych, podstawy wiedzy o winie, etykieta pracy, strategie marketingowe.
Umiejętności – projektowanie menu z dopasowaniem do danej grupy docelowej, budowa karty win, wykorzystywanie macierzy BCG, efektywne ofertowanie, planowanie kampanii marketingowej.
Efekty uczenia się
Wiedza - HR w gastronomii, rozliczenia w restauracji, znajomość aspektów adaptacyjnych/budowlanych, środowiskowych i prawnych, podstawy wiedzy o winie, etykieta pracy, strategie marketingowe
Umiejętności – projektowanie menu z dopasowaniem do danej grupy docelowej, budowa karty win, wykorzystywanie macierzy BCG, efektywne ofertowanie, planowanie kampanii marketingowej
Kompetencje - kompleksowe przygotowanie uczestnika do podjęcia pracy na stanowisku managera lokalu gastronomicznego. Przygotowanie go na pracę z gościem wymagającym i radzenie sobie w sytuacjach stresujących. Zarządzanie personelem.
Sposób weryfikacji osiągnięcia efektów uczenia się
Egzamin wewnętrzny.
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? | Tak |
---|
Kwalifikacje
Pokaż kwalifikacjeBrak wyników. |
Cena
Pokaż szczegółyKoszt przypadający na 1 uczestnika netto | 1 699,00 zł |
---|---|
Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto | 1 699,00 zł |
Koszt osobogodziny netto | 40,45 zł |
Koszt osobogodziny brutto | 40,45 zł |
Adres realizacji usługi
Pokaż adresul. Westerplatte 1, 31-033 Kraków, woj. małopolskie
Sala szkoleniowa w WSEI.
Zajęcia poprowadzą
Więcej informacjiBrak wyników. |
Kontakt
Pokaż
![]() |
Patrycja Olpeter email: biuro@szkolabarmanow.pl tel: (+48) 505 052 231 |
Informacje dodatkowe
Pokaż szczegółyInformacje o materiałach dla uczestników usługi
Materiały: każdy uczestnik szkolenia otrzymuje w cenie kursu książkę Wnętrza w gastronomii Jolanty Nowak-Wicherskiej.
Certyfikat: Manager Gastronomii w języku polskim i angielskim. Na wniosek uczestnika szkolenia, wystawiamy certyfikat również w innych językach obcych.