Kategorie usług
 
Menu
Karta usługi została zablokowana. Podmiot nie dopełnił wymagań związanych z publikacją karty usługi w Bazie Usług Rozwojowych. Zapis na usługę nie jest możliwy.

Szkolenie dla audytorów wewnętrznych systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności opartych na standardzie IFS Food v.6.1


Usługa archiwalna

Usluga została zablokowana przez Administratora Bazy.
Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/08/22/7913/445759
Cena netto 850,00 zł Cena brutto 1 045,50 zł
Cena netto za godzinę 121,43 zł Cena brutto za godzinę 149,36
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 7
Termin rozpoczęcia usługi 2020-02-12 Termin zakończenia usługi 2020-02-12
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-08-23 Termin zakończenia rekrutacji 2019-12-06
Maksymalna liczba uczestników 10
Kategoria główna KU Zarządzanie i organizacja
Kategorie dodatkowe KU Zarządzanie i organizacja
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Doradztwo Gospodarcze PMC Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Osoba do kontaktu Paweł Kamiński Telefon +48 61 839 92 24
E-mail p.kaminski@dgpmc.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Uczestnicy nabędą wiedzę w zakresie planowania, organizowania, prowadzenia oraz dokumentowania audytów wewnętrznych systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności. Uczestnicy nauczą się: planować przebieg audytu wewnętrznego, przygotowywać pytania kontrolne, prowadzić wywiady audytowe oraz wyciągać wnioski z audytu i dokumentować jego wyniki. Uczestnicy rozwiną kompetencje w zakresie prowadzenia wywiadów auditowych i wyciągania wniosków w odniesieniu do przyczyn niezgodności i planowania działania naprawczych.
Drukuj do PDF