Kategorie usług
 
Menu

Szkolenie dla audytorów wewnętrznych systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności opartych na standardzie IFS Food v.6.1


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/08/22/7913/445759
Cena netto 850,00 zł Cena brutto 1 045,50 zł
Cena netto za godzinę 121,43 zł Cena brutto za godzinę 149,36
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 7
Termin rozpoczęcia usługi 2019-11-20 Termin zakończenia usługi 2019-11-20
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-08-23 Termin zakończenia rekrutacji 2019-11-04
Maksymalna liczba uczestników 10
Kategoria główna KU Zarządzanie i organizacja
Kategorie dodatkowe KU Zarządzanie i organizacja
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Doradztwo Gospodarcze PMC Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Osoba do kontaktu Paweł Kamiński Telefon +48 61 839 92 24
E-mail p.kaminski@dgpmc.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Uczestnicy nabędą wiedzę w zakresie planowania, organizowania, prowadzenia oraz dokumentowania audytów wewnętrznych systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności. Uczestnicy nauczą się: planować przebieg audytu wewnętrznego, przygotowywać pytania kontrolne, prowadzić wywiady audytowe oraz wyciągać wnioski z audytu i dokumentować jego wyniki. Uczestnicy rozwiną kompetencje w zakresie prowadzenia wywiadów auditowych i wyciągania wniosków w odniesieniu do przyczyn niezgodności i planowania działania naprawczych.


Drukuj do PDF