Indywidualne warsztaty fotografii kulinarnej
Usługa archiwalna
Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? | Tak |
---|---|
Sposób dofinansowania |
|
Rodzaj usługi | Usługa szkoleniowa |
Podrodzaj usługi | Usługa szkoleniowa |
Dostępność usługi | Otwarta |
Numer usługi | 2019/06/26/14511/419937 | ||
---|---|---|---|
Cena netto | 4 700,00 zł | Cena brutto | 4 700,00 zł |
Cena netto za godzinę | 391,67 zł | Cena brutto za godzinę | 391,67 |
Usługa z możliwością dofinansowania | Tak | ||
Liczba godzin usługi | 12 | ||
Termin rozpoczęcia usługi | 2019-09-26 | Termin zakończenia usługi | 2019-09-27 |
Termin rozpoczęcia rekrutacji | 2019-06-26 | Termin zakończenia rekrutacji | 2019-09-19 |
Maksymalna liczba uczestników | 1 | ||
Kategoria główna KU | Usługi | ||
Kategorie dodatkowe KU |
Usługi |
||
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych |
Certyfikaty: Znak Jakości TGLS Quality Alliance |
||
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? | Nie | ||
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? | Nie | ||
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? | Tak |
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu | CENSUS Agnieszka Buczkowska | ||
---|---|---|---|
Osoba do kontaktu | Dagmara Wierczyńska | Telefon | 533944288 |
kontakt@kursfoto.pl |
Cel usługi
Cel biznesowy
Zdobycie wiedzy i umiejętności z zakresu fotografii kulinarnej, stylizacji potraw, kadrowania obrazu oraz obsługi sprzętu studyjnego. Uzyskanie zaświadczenia zgodnego z wymogami Ministerstwa Edukacji Narodowej po ukończeniu kursu.
|
Cel edukacyjny
Zdobycie wiedzy z zakresu fotografii kulinarnej, stylizacji potraw, kadrowania obrazu oraz obsługi sprzętu studyjnego. Przeniesienie zdobytej wiedzy na umiejętności praktyczne.
|