Kategorie usług
 
Menu
Karta usługi została zablokowana. Podmiot nie dopełnił wymagań związanych z publikacją karty usługi w Bazie Usług Rozwojowych. Zapis na usługę nie jest możliwy.

System zarządzania bezpieczeństwem żywności (SZBŻ) wg standardów BRC Food v.8, IFS v.6.1, ISO 22000


Usluga została zablokowana przez Administratora Bazy.
Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/01/03/7913/266682
Cena netto 900,00 zł Cena brutto 1 107,00 zł
Cena netto za godzinę 56,25 zł Cena brutto za godzinę 69,19
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 16
Termin rozpoczęcia usługi 2019-02-13 Termin zakończenia usługi 2019-02-14
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-01-04 Termin zakończenia rekrutacji 2019-02-06
Maksymalna liczba uczestników 15
Kategoria główna KU Zarządzanie i organizacja
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Doradztwo Gospodarcze PMC Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Osoba do kontaktu Paweł Kamiński Telefon +48 61 839 92 24
E-mail p.kaminski@dgpmc.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Celem szkolenia jest przedstawienie wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRC Food v.8., IFS v.6.1 oraz ISO 22000. Podczas szkolenia uczestnicy zdobędą praktyczną wiedzę dotyczącą wdrożenia i utrzymania Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności.
Drukuj do PDF