Kategorie usług
 
Menu
Karta usługi została zablokowana. Podmiot nie dopełnił wymagań związanych z publikacją karty usługi w Bazie Usług Rozwojowych. Zapis na usługę nie jest możliwy.

System zarządzania bezpieczeństwem żywności (SZBŻ) wg standardów BRC Food v.8, IFS v.6.1, ISO 22000


Usługa archiwalna

Usluga została zablokowana przez Administratora Bazy.
Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/01/03/7913/266682
Cena netto 900,00 zł Cena brutto 1 107,00 zł
Cena netto za godzinę 56,25 zł Cena brutto za godzinę 69,19
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 16
Termin rozpoczęcia usługi 2019-02-13 Termin zakończenia usługi 2019-02-14
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-01-04 Termin zakończenia rekrutacji 2019-02-06
Maksymalna liczba uczestników 15
Kategoria główna KU Zarządzanie i organizacja
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Doradztwo Gospodarcze PMC Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Osoba do kontaktu Paweł Kamiński Telefon +48 61 839 92 24
E-mail p.kaminski@dgpmc.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Celem szkolenia jest przedstawienie wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRC Food v.8., IFS v.6.1 oraz ISO 22000. Podczas szkolenia uczestnicy zdobędą praktyczną wiedzę dotyczącą wdrożenia i utrzymania Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności.
Drukuj do PDF