4.8/5 z 653 ocen
Numer usługi 2022/10/17/17498/1559911
Dostawca usług AKADEMIA SWEET DECOR BARBARA PACH
Miejsce usługi Radzionków
Dostępność Usługa otwarta
Forma świadczenia stacjonarna
Status usługi opublikowana
1 100,00 zł netto za osobę
1 100,00 zł brutto za osobę
137,50 zł netto za osobogodzinę
137,50 zł brutto za osobogodzinę
Informacje o usłudze
Pokaż szczegółySposób dofinansowania: |
wsparcie dla osób indywidualnych wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników |
---|---|
Grupa docelowa usługi: |
Cukiernicy, piekarze, osoby, które chcą podnieść swoje umiejętności oraz kwalifikacje z zakresu cukiernictwa Usługa również adresowana dla uczestników projektu Kierunek Kariera Zawodowa |
Minimalna liczba uczestników: | 6 |
Maksymalna liczba uczestników: | 14 |
Data zakończenia rekrutacji: | 14-04-2023 |
Liczba godzin usługi: | 8 |
Podstawa uzyskania wpisu do świadczenia usługi: | Certyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych |
Ramowy program usługi
Pokaż programSzkolenie skierowane jest do cukierników, piekarzy oraz osób, które chcą rozszerzyć swoje umiejętności z zakresu wykonywania wypieków wegańskich i bezglutenowych.
Przywitanie, poznanie uczestników oraz wypełnienie testu ante.
Szkolenie skierowane jest do cukierników, piekarzy oraz osób, które chcą rozszerzyć swoje umiejętności z zakresu wykonywania wypieków wegańskich i bezglutenowych.
Przywitanie, poznanie uczestników oraz wypełnienie testu ante.
Część teoretyczna:
Część praktyczna:
wykonanie ciasta owsianego
Podsumowanie szkolenia, wręczenie certyfikatów, wypełnienie testu post, zakończenie szkolenia.
Szkolenie odbywa się w trybie godzin zegarowych.
Celem szkolenia jest przygotowanie do samodzielnego tworzenia wypieków wegańskich i bezglutenowych - ciasta kruche, tarty, serniki, biszkopty, chlebki i batony.
Osiągnięcie zakładanych efektów uczenia pozwoli również stosować zdrowe (fit) zamienniki w ww. wyrobach cukierniczych.
Harmonogram usługi
Sprawdź harmonogramPrzedmiot / temat zajęć | Data realizacji zajęć | Godzina rozpoczęcia | Godzina zakończenia | Liczba godzin |
---|---|---|---|---|
Przedmiot / temat zajęć Przywitanie, poznanie uczestników | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 09:00 | Godzina zakończenia 09:15 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć Omówienie harmonogramu pracy - tarty i ciasta fit | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 09:15 | Godzina zakończenia 09:45 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć Omówienie bazowch wypiekó bez glutenu ( m.in. biszkopty i ciasta kruche ) | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 09:45 | Godzina zakończenia 10:45 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć Przygotowanie: wegański sernik | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 10:45 | Godzina zakończenia 11:30 | Liczba godzin 00:45 |
Przedmiot / temat zajęć przerwa kawowa | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 11:30 | Godzina zakończenia 11:45 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć Przygotowanie: bezglutenowe i wegańskie brownie | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 11:45 | Godzina zakończenia 13:00 | Liczba godzin 01:15 |
Przedmiot / temat zajęć Przerwa na obiad | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 13:00 | Godzina zakończenia 13:30 | Liczba godzin 00:30 |
Przedmiot / temat zajęć Przygotowanie: Ciasto owsiane | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 13:30 | Godzina zakończenia 14:30 | Liczba godzin 01:00 |
Przedmiot / temat zajęć przerwa kawowa | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 14:30 | Godzina zakończenia 14:45 | Liczba godzin 00:15 |
Przedmiot / temat zajęć Przygotowanie: tart inspirowanych batonami | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 14:45 | Godzina zakończenia 16:45 | Liczba godzin 02:00 |
Przedmiot / temat zajęć Podsumowanie szkolenia, wręczenie certyfikatów | Data realizacji zajęć 22-04-2023 | Godzina rozpoczęcia 16:45 | Godzina zakończenia 17:00 | Liczba godzin 00:15 |
Główny cel usługi
PokażCel edukacyjny
Usługa przygotowuje do samodzielnego tworzenia wypieków wegańskich i bezglutenowych - ciasta kruche, tarty, serniki, biszkopty, ciasta i ciastka.
Osiągnięcie zakładanych efektów uczenia pozwoli również stosować zdrowe (fit) zamienniki w ww. wyrobach cukierniczych.
Efekty uczenia się
Uczestnik po szkoleniu:
1) wykonuje wypieki wegańskie i bezglutenowe -ciasta kruche, tarty, serniki, biszkopty, chlebki i batony
2) stosuje zdrowe zamienniki w wyrobach cukierniczych,
2) świadczy usługi wobec Klientów wg najnowszych standardów w zakresie cukiernictwa
3) rozszerzył ofertę o produkty "fit"
4) stosuje zasady komunikacji interpersonalnej - potrafi przekazać swoją wiedzę współpracownikom, podwładnym,
posiada kompetencje społeczne, niezbędne do wykonywania pracy w zespole, radzi sobie w trudnych sytuacjach w
środowisku cukierniczym.
Sposób weryfikacji osiągnięcia efektów uczenia się
Test kompetencji
Ex ante
Ex post
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? | Tak |
---|
Kwalifikacje
Pokaż kwalifikacjeBrak wyników. |
Cena
Pokaż szczegółyKoszt przypadający na 1 uczestnika netto | 1 100,00 zł |
---|---|
Koszt przypadający na 1 uczestnika brutto | 1 100,00 zł |
Koszt osobogodziny netto | 137,50 zł |
Koszt osobogodziny brutto | 137,50 zł |
Adres realizacji usługi
Pokaż adresul. ks. dr. Józefa Knosały 227, 41-922 Radzionków, woj. śląskie
AKADEMIA SWEET DECOR - CENTRUM SZKOLENIOWE
Udogodnienia w miejscu realizacji usługi
Zajęcia poprowadzą
Więcej informacji
![]() |
Sylwia Więcław
Prowadzi bloga kulinarnego „Ostra na słodko”, za który zdobyła 2 miejsce w KULINARNY BLOG ROKU 2016 |
Kontakt
Pokaż
![]() |
Anna Wojanowska email: anna@sweetdecor.pl tel: (+48) 507 845 601 |
Informacje dodatkowe
Pokaż szczegółyInformacje o materiałach dla uczestników usługi
Skrypt z przepisami i recepturami oraz metodyką wykonania.
Informacje dodatkowe
Materiały multimedialne i dokumenty do pobrania