Kategorie usług
 
Menu
Informujemy o możliwości niekwalifikowanych wydatków w związku z brakiem uzupełnienia wymaganych pól.

Suplementy diety – skład, oznakowanie i reklama w świetle aktualnych przepisów prawnych oraz planowanych zmian - szkolenie ON-LINE


Podmiot nie wypełnił wszystkich wymaganych danych
Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
  • usługa prowadzona w formie zdalnej
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2020/07/07/18069/594294
Cena netto 450,00 zł Cena brutto 553,50 zł
Cena netto za godzinę 90,00 zł Cena brutto za godzinę 110,70
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 5
Termin rozpoczęcia usługi 2020-08-18 Termin zakończenia usługi 2020-08-18
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2020-07-07 Termin zakończenia rekrutacji 2020-08-11
Maksymalna liczba uczestników 15
Kategoria główna KU Usługi
Kategorie dodatkowe KU Usługi
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
Osoba do kontaktu Grażyna Leśniewska Telefon +48607281091
E-mail szkolenia@hamilton.com.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Szkolenie ma na celu podniesienie kwalifikacji oraz doskonalenie umiejętności interpretowania przepisów prawa odnośnie znakowania suplementów diety w celu praktycznego ich zastosowania. Po przysłaniu przykładowych etykiet będzie możliwość omówienia ich poprawności w oparciu o podstawy prawne i orzecznictwo organów sądowych i administracyjnych.


Drukuj do PDF