Kategorie usług
 
Menu

Kurs sommelierski z elementami wiedzy sprzedażowej w dwóch językach na poziomie sommeliera profesjonalnego - poziom ekspert.


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2020/06/28/12117/590163
Cena netto 5 000,00 zł Cena brutto 5 000,00 zł
Cena netto za godzinę 125,00 zł Cena brutto za godzinę 125,00
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 40
Termin rozpoczęcia usługi 2020-08-31 Termin zakończenia usługi 2020-09-30
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2020-07-01 Termin zakończenia rekrutacji 2020-08-24
Maksymalna liczba uczestników 12
Kategoria główna KU Usługi
Kategorie dodatkowe KU Techniczne
Usługi
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Znak Jakości TGLS Quality Alliance
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Jakub Kasperczak
Osoba do kontaktu Jakub Kasperczak Telefon 600986086
E-mail winogrady.leaderschool@gmail.com
Cel usługi
Cel edukacyjny
Absolwent szkolenia udoskonali i poszerzy wiedzę na temat wina, będzie potrafił scharakteryzować wszystkie regiony winiarskie. Będzie na poziomie eksperta dobierać wina do potraw. Będzie znał wszystkie tajniki zawodu sommeliera oraz dowie się jak osiągnąć karierę w zawodzie. Absolwent kursu będzie potrafił podawać i otwierać wina oraz rozpoznawać wina zepsute. Ponadto nauczy się tworzyć karty win do restauracji oraz będzie potrafił w odpowiedni sposób przechowywać wina. Pozna tajniki budowania piwnic win oraz inwestowania w wino i restaurację. Będzie wiedział jak założyć i prowadzić winnicę oraz winiarnię. Absolwent będzie wiedział jak budować wizerunek restauracji na poziomie eksperta. Pozna techniki skutecznej sprzedaży w obszarze win, w języku polskim i angielskim.


Drukuj do PDF