Kategorie usług
 
Menu

Marża a narzut, czyli zarządzanie półką cenową w branży cateringowej


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2020/04/01/14769/550807
Cena netto 1 900,00 zł Cena brutto 1 900,00 zł
Cena netto za godzinę 237,50 zł Cena brutto za godzinę 237,50
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 8
Termin rozpoczęcia usługi 2020-06-15 Termin zakończenia usługi 2020-06-15
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2020-04-15 Termin zakończenia rekrutacji 2020-06-15
Maksymalna liczba uczestników 15
Kategoria główna KU Usługi
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Robert Staszkiewicz Progres Szkolenia
Osoba do kontaktu Robert Staszkiewicz Telefon +48 696 452 691
E-mail s_robert@poczta.onet.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Cel szkolenia Przekazanie uczestnikom wiedzy o psychologicznych podstawach, z konsumenckiego punktu widzenia, wyznaczania ceny produktu i zarządzania półką cenową w branży cateringowej. Przegląd możliwości oddziaływania na klienta za pomocą właściwej polityki cenowej i zarządzania marżą bez straty na wizerunku „taniego punktu gastro”.


Drukuj do PDF