Kategorie usług
 
Menu

Doskonalenie procesów produkcyjnych z zastosowaniem narzędzi Lean Management


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2020/03/25/14769/547687
Cena netto 6 100,00 zł Cena brutto 6 100,00 zł
Cena netto za godzinę 190,63 zł Cena brutto za godzinę 190,63
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 32
Termin rozpoczęcia usługi 2020-10-07 Termin zakończenia usługi 2020-10-10
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2020-05-04 Termin zakończenia rekrutacji 2020-10-07
Maksymalna liczba uczestników 7
Kategoria główna KU Zarządzanie i organizacja
Kategorie dodatkowe KU Zarządzanie i organizacja
Techniczne
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Robert Staszkiewicz Progres Szkolenia
Osoba do kontaktu Robert STASZKIEWICZ Telefon +48696452691
E-mail s_robert@poczta.onet.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Cel edukacyjny: Celem szkolenia jest nabycie kompetencji uczestników z zakresu planowania i harmonogramowania produkcji. Nabędą oni kompetencje, które pozwolą na efektywniejsze działania związane z planowaniem działań produkcyjnych. Nabędą wiedzę związaną z etapami planowania działań produkcyjnych, prognozowania, możliwościami zastosowania narzędzi planistycznych w swoim środowisku produkcyjnym. Nabędą umiejętność zastosowania poznanych narzędzi przy produkcji własnych produktów. Zrozumieją i będą potrafili usprawnić rzeczywiste procesy produkcyjne mających wpływ na wyniki biznesowe firmy poprzez wdrożenie narzędzi Lean Management.


Drukuj do PDF