Kategorie usług
 
Menu

Szkolenie cukiernicze - TORT OD PODSTAW - DRIP CAKE


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2020/02/14/27524/530971
Cena netto 450,00 zł Cena brutto 450,00 zł
Cena netto za godzinę 56,25 zł Cena brutto za godzinę 56,25
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 8
Termin rozpoczęcia usługi 2020-03-05 Termin zakończenia usługi 2020-03-05
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2020-02-14 Termin zakończenia rekrutacji 2020-03-03
Maksymalna liczba uczestników 8
Kategoria główna KU Usługi
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat VCC Akademia Edukacyjna
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Szkoła Artystyczna Wiesław Kucia
Osoba do kontaktu Anna Kucia Telefon 508274963
E-mail anna@kucia.com.pl
Cel usługi
Cel biznesowy
Uczestnictwo w szkoleniu pozwoli na wprowadzenie do oferty nowych produktów piętrowych tortów z polewą typu "drip".
Cel edukacyjny
Celem jest nabycie praktycznych umiejętności w zakresie tworzenia piętrowych tortów: pieczenia biszkoptu, robienia kremu i ganaszu, składania tortu oraz wykonywania polewy. Uczestnik nauczy się również korzystania z maszyn, urządzeń i sprzętu potrzebnego do produkcji tortów.


Drukuj do PDF