Kategorie usług
 
Menu

Skuteczne metody i techniki sprzedaży w gastronomii


Usługa archiwalna

Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/11/19/17631/490239
Cena netto 1 800,00 zł Cena brutto 1 800,00 zł
Cena netto za godzinę 45,00 zł Cena brutto za godzinę 45,00
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 40
Termin rozpoczęcia usługi 2019-11-25 Termin zakończenia usługi 2019-11-29
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-11-19 Termin zakończenia rekrutacji 2019-11-22
Maksymalna liczba uczestników 30
Kategoria główna KU Techniczne
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu " ABC Dobrego Handlu " Mirosław Lepiarz
Osoba do kontaktu Mirosław Lepiarz Telefon 727-530-540
E-mail mlepiarz@onet.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Dzięki szkoleniu: "Skuteczne metody i techniki sprzedaży w gastronomii", uczestnicy: - zwiększą skuteczność w oferowanych usługach lub produktach - nabędą pewności i biegłości w pozyskiwaniu nowych klientów - nauczą się długofalowo współpracować z klientami - będą umieli współpracować z różnymi typami klientów - nauczą się konkretnych technik na wszystkie sytuacje występujące w procesie sprzedaży - odbiorą szkolenie z technik sprzedaży jako motywujące wsparcie w ich codziennej pracy - nauczą się ekspozycji towaru w ladach grzewczych i chłodniczych
Drukuj do PDF