Kategorie usług
 
Menu

Kucharz XXI wieku - część 1 " Kanapka - zróbmy to razem"


Usługa archiwalna

Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/11/01/43632/481628
Cena netto 7 200,00 zł Cena brutto 7 200,00 zł
Cena netto za godzinę 60,00 zł Cena brutto za godzinę 60,00
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 120
Termin rozpoczęcia usługi 2019-11-06 Termin zakończenia usługi 2019-11-23
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-11-01 Termin zakończenia rekrutacji 2019-11-05
Maksymalna liczba uczestników 10
Kategoria główna KU Usługi
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Znak Jakości TGLS Quality Alliance
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Roksana Sławińska
Osoba do kontaktu Roksana Sławińska Telefon 791755558
E-mail firmaslawinska@gmail.com
Cel usługi
Cel edukacyjny
Pietnastodniowe szkolenie pt. „Super kanapka i reszta” to kompendium wiedzy na temat przygotowywania kanapek, sałatek, kremów oraz deserów. Pozwoli każdemu pracownikowi restauracji i cateringu stworzyć nietuzinkowe potrawy w szybkim tempie.
Drukuj do PDF