Kategorie usług
 
Menu

Ułożenie działu OWOCOWO-WARZYWNEGO w sklepie spożywczym zgodnie z zasadami MERCHANDISINGU i SEZONOWOŚCI


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/09/12/22655/454683
Cena netto 3 800,00 zł Cena brutto 4 674,00 zł
Cena netto za godzinę 475,00 zł Cena brutto za godzinę 584,25
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 8
Termin rozpoczęcia usługi 2019-11-25 Termin zakończenia usługi 2019-11-25
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-09-12 Termin zakończenia rekrutacji 2019-11-18
Maksymalna liczba uczestników 12
Kategoria główna KU Zarządzanie i organizacja
Kategorie dodatkowe KU Zarządzanie i organizacja
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Warto Szkolić Sp. z o.o. Sp. K.
Osoba do kontaktu Wojciech Popowski Telefon +48 784 762 567
E-mail biuro@wartoszkolic.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
W zakresie wiedzy uczestnik szkolenia pozna metody optymalizacji asortymentu, drzewo decyzyjne w procesie zaspakajania potrzeb poprzez kupowanie produktów, zagadnienia związane z irracjonalnym i racjonalnym zachowaniem się konsumenta w sklepie, role emocji w podejmowaniu decyzji zakupowych w kontekście merchandisingu, najważniejsze parametry i reguły przy tworzeniu skutecznych promocji. W zakresie umiejętności uczestnik szkolenia nauczy się technik merchandisingu i właściwej ekspozycji owoców, właściwego doboru wyposażenia i asortymentu. W zakresie kompetencji społecznych uczestnik szkolenia będzie eliminował najczęstsze błędy popełniane przy owoców i warzyw, nabędzie umiejętność samokształcenia się.


Drukuj do PDF