Kategorie usług
 
Menu

Walidacja systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności (IFS, BRC, FSSC)


Usługa archiwalna

Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/07/22/18069/432845
Cena netto 590,00 zł Cena brutto 725,70 zł
Cena netto za godzinę 98,33 zł Cena brutto za godzinę 120,95
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 6
Termin rozpoczęcia usługi 2019-10-17 Termin zakończenia usługi 2019-10-17
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-07-22 Termin zakończenia rekrutacji 2019-10-10
Maksymalna liczba uczestników 20
Kategoria główna KU Usługi
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o.
Osoba do kontaktu Grażyna Leśniewska Telefon 607 281 091
E-mail glesniewska@hamilton.com.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Walidacja może być wymogiem narzuconym albo wymuszonym działaniem jako element systemu zarządzania (ISO 9001). Może być również potwierdzeniem zgodności funkcjonowania z obowiązującymi systemów zarzadzania IFS, BRC i FSSC. Szkolenie ma na celu uzyskanie wiedzy nt. metod walidacji i skuteczności środków kontroli zarządzania w ramach określonego systemu.
Drukuj do PDF