Kategorie usług
 
Menu

Akademia kulinarna - Kuchnia Polska i Europejska


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/07/11/34202/428222
Cena netto 3 800,00 zł Cena brutto 3 800,00 zł
Cena netto za godzinę 152,00 zł Cena brutto za godzinę 152,00
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 25
Termin rozpoczęcia usługi 2019-08-06 Termin zakończenia usługi 2020-07-31
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-07-12 Termin zakończenia rekrutacji 2020-07-23
Maksymalna liczba uczestników 8
Kategoria główna KU Techniczne
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu FUTURE EDUCATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Osoba do kontaktu Karol Draśpa Telefon 792429490
E-mail szkoleniadlawas@gmail.com
Cel usługi
Cel edukacyjny
Celem szkolenia jest podniesienie kompetencji uczestników w zakresie przygotowywania posiłków w ramach tematu Kuchnia Polska i Europejska. Uczestnicy nabędą i pogłębią wiedzę o zagadnieniach teoretycznych związanych z tematem warsztatów. Celem jest podniesienie wiedzy i umiejętności w zakresie tradycyjnej kuchni polskiej oraz jej produktów tj. przygotowywanie zup oraz sosów, mięs i ryb oraz ciast. Uczestnicy będą potrafili przygotowywać dania Kuchni Polskiej, będą potrafili samodzielnie przygotować smaczne i zdrowe potrawy. Szkolenie ma na celu przystosowanie Uczestników do roli profesjonalnego szefa lub pracownika kuchni, Uczestnicy nabędą kompetencje społeczne w zakresie rozwiązywania pojawiających się problemów, będą potrafili zarządzać sobą w czasie, pracować pod presją czasu. Uczestnik po ukończeniu szkolenia kucharskiego będzie czuł się pewniej siebie w branży gastronomicznej. Podwyższy to jego motywację do dalszej pracy nad swoimi umiejętnościami gastronomicznymi oraz z zakresu osobistego. Uczestnik doświadczy, że szkolenia specjalistyczne pozwalają mu na podniesienie jakości życia, poprawę relacji w firmie tj. z szefem oraz pracownikami. Poprawią się również jego zdolności komunikacyjne ze względu na lepszą znajomość języka branżowego.


Drukuj do PDF