Kategorie usług
 
Menu
Karta usługi została zablokowana. Podmiot nie dopełnił wymagań związanych z publikacją karty usługi w Bazie Usług Rozwojowych. Zapis na usługę nie jest możliwy.

Certyfikowane szkolenie dla kucharzy: Monoporcje – wyjątkowe desery w restauracji


Usługa archiwalna

Usluga została zablokowana przez Administratora Bazy.
Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa o charakterze zawodowym
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/06/02/15066/409231
Cena netto 950,00 zł Cena brutto 1 168,50 zł
Cena netto za godzinę 67,86 zł Cena brutto za godzinę 83,46
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 14
Termin rozpoczęcia usługi 2019-07-23 Termin zakończenia usługi 2019-07-24
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-06-03 Termin zakończenia rekrutacji 2019-07-22
Maksymalna liczba uczestników 12
Kategoria główna KU Techniczne
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Kształcenie zawodowe T.6. - Sporządzanie potraw i napojów
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Akademia Kulinarna Studio A Agnieszka Michałowska
Osoba do kontaktu Agnieszka Michałowska Telefon 506177366
E-mail biuro@akademia.cooking
Cel usługi
Cel edukacyjny
Celem szkolenia jest nabycie przez kucharzy kompetencji zawodowych wykorzystywanych w codziennej pracy w gastronomii w zakresie dań wegańskich i wegetariańskie w restauracji: (1) ocena i dobór surowców z wykorzystaniem nabytej wiedzy eksperckiej o tradycji kulinarnej i dziedzictwie kulturowym (2) efektywne wykorzystanie produktu, (3) przyrządzanie wybranych dań, (4) prezentacja i dekoracja dań na talerzach i półmiskach.
Drukuj do PDF