Pomoc
Kategorie usług
 
Menu

ALERGENY W ŻYWNOŚCI – metody zapobiegania skażeniom krzyżowym, walidacja procesów czyszczenia


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Nie
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2017/01/17/8316/34782
Cena netto 870,00 zł Cena brutto 1 070,10 zł
Cena netto za godzinę 124,29 zł Cena brutto za godzinę 152,87
Usługa z możliwością dofinansowania Nie
Liczba godzin usługi 7
Termin rozpoczęcia usługi 2018-12-04 Termin zakończenia usługi 2018-12-04
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2017-01-18 Termin zakończenia rekrutacji 2018-12-03
Maksymalna liczba uczestników 15
Kategoria główna KU Organizacja
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu JULIA ŻARCZYŃSKA BIURO NAUKOWO-TECHNICZNE SIGMA
Osoba do kontaktu Julia Żarczyńska Telefon +48616242722
E-mail info@bnt-sigma.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Dzięki szkoleniu dowiecie się Państwo: • Jakie obszary działalności firmy powinna objąć polityka alergenowa • Jak zapobiegać skażeniom alergenowym na terenie zakładu • Jak oszacować ilość alergenu przechodzącego do kolejno produkowanego wyrobu • Jak wykazać, że poziom skażenia jest akceptowalny i nie jest konieczne ostrzegawcze znakowanie wyrobu


Drukuj do PDF