Kategorie usług
 
Menu
Karta usługi została zablokowana. Podmiot nie dopełnił wymagań związanych z publikacją karty usługi w Bazie Usług Rozwojowych. Zapis na usługę nie jest możliwy.

Wprowadzenie do Systemu Zarządzania Energią według normy ISO 50001


Usluga została zablokowana przez Administratora Bazy.
Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2019/02/12/19233/302680
Cena netto 640,00 zł Cena brutto 787,20 zł
Cena netto za godzinę 80,00 zł Cena brutto za godzinę 98,40
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 8
Termin rozpoczęcia usługi 2019-05-20 Termin zakończenia usługi 2019-05-20
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2019-02-12 Termin zakończenia rekrutacji 2019-05-10
Maksymalna liczba uczestników 10
Kategoria główna KU Techniczne
Kategorie dodatkowe KU Zarządzanie i organizacja
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Znak Jakości Małopolskich Standardów Usług Edukacyjno-Szkoleniowych (MSUES) - wersja 2.0
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu EnMS Polska Sp. z o.o.
Osoba do kontaktu Barbara Mięsowicz Telefon +48 533 378 678
E-mail barbara.miesowicz@enms.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Szkolenie wprowadzające w tematykę Systemów zarządzania energią według normy ISO 50001. Podczas tego szkolenia zapoznają się Państwo przede wszystkim z terminologią, wymaganiami normy ISO 50001 i zasadami działania systemów zarządzania energią. Doświadczeni trenerzy przybliżą Państwu korzyści, jakie przynosi ze sobą systematyczne zarządzanie energią w całej organizacji i wyjaśnią, w jaki sposób przygotować organizację do wdrożenia SZE.
Drukuj do PDF