Kategorie usług
 
Menu

„Zdrowa kuchnia słodka połączona z elementami nowoczesnych technik”


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/12/06/23695/256799
Cena netto 3 500,00 zł Cena brutto 3 500,00 zł
Cena netto za godzinę 350,00 zł Cena brutto za godzinę 350,00
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 10
Termin rozpoczęcia usługi 2019-01-11 Termin zakończenia usługi 2019-01-11
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-12-09 Termin zakończenia rekrutacji 2019-01-02
Maksymalna liczba uczestników 5
Kategoria główna KU Zawodowe
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu C&T CENTRUM SZKOLENIOWO - DORADCZE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Osoba do kontaktu Urszula Wikarek Telefon 791 020 403
E-mail urszula.wikarek@medcithi.pl
Cel usługi
Cel biznesowy
Celem Biznesowym szkolenia jest: •Przygotowanie Instruowanie kucharza, by ten zapoznając się z terminologią związaną z nowymi zdrowotnymi technikami kuchni słodkiej , by był całkowicie samodzielny, samowystarczalny, odciążając tym samym przełożonych. •Zadbanie o aspekty psychologiczne takie jak pewność siebie kucharza. •Poszerzenie asortymentu kuchni o desery warzywne i doprowadzenie osób szkolonych do minimalizacji błędów •Przeszkolenie osoby szkolonej w takim wymiarze by ta osoba uzyskała umiejętności komponowania profesjonalnych i smacznych potraw, co przełoży się na wzbogacenie Menu a tym samym zwiększy szansę na zdobycie nowego klienta. •Podniesienie kwalifikacji kucharza, jakości tworzonych przez Niego dań, oraz postawienie, w trakcie szkolenia na stworzenie takiego menu, związanego ze zdrową kuchnią słodką które zapewni wzrost komercyjny przedsiębiorstwa nawet do 20%
Cel edukacyjny
Celem edukacyjnym jest: •Przygotowanie uczestnika, by ten był zdolny to samodzielnego komponowania słodkich przysmaków opartych na warzywach •Zapoznanie uczestnika ze składnikami niezbędnymi do przygotowania deserów •Przekazanie wiedzy uczestnikom szkolenia na temat dekorowania stołów deserami opartymi o zdrową kuchnię •Zapoznanie uczestników szkolenia z najnowszymi trendami kuchni słodkiej •Poprawa asortymentu w kuchni słodkiej •Poznanie nowych technik kulinarnych i umiejętnie zastosowanie ich w restauracji.


Drukuj do PDF