Kategorie usług
 
Menu

WOŁOWINA NA TALERZU


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/12/06/23695/256765
Cena netto 3 500,00 zł Cena brutto 3 500,00 zł
Cena netto za godzinę 350,00 zł Cena brutto za godzinę 350,00
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 10
Termin rozpoczęcia usługi 2019-01-09 Termin zakończenia usługi 2019-01-09
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-12-07 Termin zakończenia rekrutacji 2019-01-01
Maksymalna liczba uczestników 5
Kategoria główna KU Zawodowe
Kategorie dodatkowe KU Zawodowe
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu C&T CENTRUM SZKOLENIOWO - DORADCZE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Osoba do kontaktu Urszula Wikarek Telefon 791 020 403
E-mail urszula.wikarek@medcithi.pl
Cel usługi
Cel biznesowy
Celem Biznesowym szkolenia jest: -Instruowanie kucharza, by ten zapoznając się z terminologią związaną z daniami z wołowiny, był całkowicie samodzielny, samowystarczalny, odciążając tym samym przełożonych. -Zadbanie o aspekty psychologiczne takie jak pewność siebie kucharza. -Przeszkolenie kucharza w celu zyskania umiejętności komponowania nowych i smacznych potraw opartych na wołowinie, co przełoży się na wzbogacenie Menu a tym samym zwiększy szansę na zdobycie nowego klienta. -Podniesienie kwalifikacji kucharza, jakości tworzonych przez Niego dań, oraz postawienie, w trakcie szkolenia na stworzenie takiego menu, które zapewni wzrost komercyjny przedsiębiorstwa nawet do 20%
Cel edukacyjny
Celem edukacyjnym szkolenia jest: -Zapoznanie się z wiedzą praktyczną steków: techniką smażenia, grillowania a także teorią związaną z właściwościami wołowiny. -Poznanie optymalnych temperatur smażenia -Zapoznanie się z techniką komponowania dań na bazie wołowiny -Podniesienie kwalifikacji i profesjonalizmu kucharza -minimalizacja błędów. -Poznawanie nowych technik kulinarnych związanych z wołowiną i wykorzystanie ich w praktyce.


Drukuj do PDF