Kategorie usług
 
Menu

KUCHARZ - Sporządzanie potraw i napojów - kurs umiejętności zawodowych T.6_2


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa o charakterze zawodowym
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/08/24/10401/207894
Cena netto 6 000,00 zł Cena brutto 6 000,00 zł
Cena netto za godzinę 17,14 zł Cena brutto za godzinę 17,14
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 350
Termin rozpoczęcia usługi 2019-04-08 Termin zakończenia usługi 2019-06-21
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-11-13 Termin zakończenia rekrutacji 2019-04-08
Maksymalna liczba uczestników 12
Kategoria główna KU Zawodowe
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat systemu zarządzania jakością wg. ISO 9001:2015 (PN-EN ISO 9001:2015) - w zakresie usług szkoleniowych
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Kucharz (512001)
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Nie
Kształcenie zawodowe T.6. - Sporządzanie potraw i napojów
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Zakład Doskonalenia Zawodowego
Osoba do kontaktu Justyna Makal Telefon +48 (85) 675 25 17
E-mail j.makal@zdz.bialystok.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Zdobycie wiedzy i umiejętności z zakresu sporządzanie potraw i napojów, organizacji pracy w kuchni w lokalu gastronomicznym, dekorowania i serwowania potraw. Zdobycie podstawowej wiedzy z zakresu dietetyki oraz Zasad Dobrej Praktyki Higienicznej.


Drukuj do PDF