Kategorie usług
 
Menu

Szkolenie kulinarne: Monoporcje


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/08/10/16002/202722
Cena netto 2 100,00 zł Cena brutto 2 100,00 zł
Cena netto za godzinę 131,25 zł Cena brutto za godzinę 131,25
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 16
Termin rozpoczęcia usługi 2018-09-10 Termin zakończenia usługi 2018-09-11
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-08-10 Termin zakończenia rekrutacji 2018-08-30
Maksymalna liczba uczestników 12
Kategoria główna KU Zawodowe
Kategorie dodatkowe KU Zawodowe
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat VCC Akademia Edukacyjna
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu HARYES Marek Harutyunyan
Osoba do kontaktu Marek Harutyunyan Telefon 791050444
E-mail biuro@haryes.com
Cel usługi
Cel edukacyjny
Celem szkolenia jest podniesienie poziomu wiedzy i umiejętności uczestników w zakresie produkcji monoporcji. Po ukończeniu szkolenia uczestnik posiada podstawową wiedzę cukierniczą. Zdobywa praktyczne umiejętności wykonywania monoporcji według różnych receptur. Potrafi przekazać swoją wiedzę współpracownikom lub podwładnym, posiada kompetencje społeczne niezbędne do wykonywania pracy, takie jak m.in. umiejętność pracy w zespole, komunikacja.
Drukuj do PDF