Kategorie usług
 
Menu

Kurs Diet akredytowany przez Izbę Coachingu; część II: Projektowanie procesu, motywacja i przekonania w diet coachingu


Podgląd wersji roboczej
Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/07/13/7404/191467
Cena netto 2 300,00 zł Cena brutto 2 829,00 zł
Cena netto za godzinę 71,88 zł Cena brutto za godzinę 88,41
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 32
Termin rozpoczęcia usługi 2018-10-20 Termin zakończenia usługi 2018-11-04
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-07-13 Termin zakończenia rekrutacji 2018-11-03
Maksymalna liczba uczestników 12
Kategoria główna KU Zdrowie i Uroda
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Techpal sp. z o. o.
Osoba do kontaktu Anna Iwaniec Telefon +48895429821
E-mail a.iwaniec@techpal.com.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Celem kursu jest wykształcenie diet coachów, wspieranie zadań zawodowych dietetyków, trenerów personalnych, wsparcie w nazywaniu i rozwiązywaniu problemów związanych z odżywianiem dla zdrowia, superwizja zaistniałych sytuacji, jak również rozwój samoświadomości. Uczestnicy będą pogłębiać i rozwijać swoje umiejętności potrzebne do samodzielnego prowadzenia procesu diet coachingu z klientem. W części drugiej uczestnik zdobędzie wiedzę i umiejętności z zakresu projektowania procesu, motywacji i przekonania w pracy z Klientem. W diet coachingu istotny jest adekwatny kontakt diet coacha z klientem. Ta metoda pracy skupia się na budowaniu relacji diet coach – klient i jej psychologicznych przejawach. Jakość tych relacji ma kluczowe znaczenie dla skuteczności procesu diet coachingu. W trakcie kursu uczestnicy będą, uczyć się budować relacje oparte na poufności i zaufaniu, służące trwałej zmianie zachowań i nawyków związanych z odżywianiem, aktywnością fizyczną i stylem życia klienta.


Drukuj do PDF