Pomoc
Kategorie usług
 
Menu

Profesjonalna lada mięsna: Mięso czerwone


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/03/14/17631/145124
Cena netto 360,00 zł Cena brutto 360,00 zł
Cena netto za godzinę 45,00 zł Cena brutto za godzinę 45,00
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 8
Termin rozpoczęcia usługi 2018-03-20 Termin zakończenia usługi 2018-03-20
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-03-14 Termin zakończenia rekrutacji 2018-03-18
Maksymalna liczba uczestników 10
Kategoria główna KU Zawodowe
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu " ABC Dobrego Handlu " Mirosław Lepiarz
Osoba do kontaktu Mirosław Lepiarz Telefon 727-530-540
E-mail mlepiarz@abcdobregohandlu.pl
Cel usługi
Cel biznesowy
Jednym z kluczowych aspektów tradycyjnego merchandisingu jest właściwa ekspozycja towaru w ladzie mięsnej. Prawidłowo zaprezentowany produkt przyciąga klienta oraz znacząco wpływa na jego ewentualną decyzję o zakupie. Szkolenie ma charakter warsztatowy. Celem szkolenia jest zdefiniowanie i wskazanie tych elementów ich codziennej pracy, które należy zmienić i poprawić, aby przekonać klienta do codziennych zakupów w naszym sklepie. Uczestnicy pracują w oparciu o konkretne zadania, nad którymi zastanawiają się wspólnie lub indywidualnie, a następnie prezentują uzgodnione stanowisko na forum grupy. Podczas warsztatów układamy w ladzie produkty mięsa czerwonego w ladzie.
Cel edukacyjny
Cel szkolenia: - zwiększenie sprzedaży mięsa czerwonego - zmniejszenie strat na stoisku - profesjonalna ekspozycja mięsa czerwonego w ladzie chłodniczej - wzrost poziomu obsługi klienta
Drukuj do PDF