Pomoc
Kategorie usług
 
Menu

Certyfikowane szkolenie dla kucharzy profesjonalistów „Wywary i sosy” Kurta Schellera


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa o charakterze zawodowym
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/03/11/15066/143769
Cena netto 1 360,00 zł Cena brutto 1 672,80 zł
Cena netto za godzinę 104,62 zł Cena brutto za godzinę 128,68
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 13
Termin rozpoczęcia usługi 2018-05-09 Termin zakończenia usługi 2018-05-10
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-03-13 Termin zakończenia rekrutacji 2018-05-08
Maksymalna liczba uczestników 10
Kategoria główna KU Zawodowe
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Kształcenie zawodowe T.6. - Sporządzanie potraw i napojów
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Akademia Kulinarna Studio A Agnieszka Michałowska
Osoba do kontaktu Agnieszka Michałowska Telefon 506177366
E-mail biuro@akademia.cooking
Cel usługi
Cel edukacyjny
Celem szkolenia jest przybliżenie Uczestnikom praktycznej i teoretycznej wiedzy o podstawie większości dań w prawie każdej kuchni: o sosach i wywarach. Szef Kurt Scheller odsłoni przed Uczestnikami tajemnice najlepszych wywarów i sosów, których odpowiednie przygotowanie to dowód prawdziwego kunsztu kucharza. Dobre receptury, czas i spokój to podstawy sukcesu. Przed nami prawie 20 przepisów na wywary i sosy oraz kompletne dania, do których pasują najlepiej! Program warsztatów zawiera także najważniejsze aspekty techniczne, w tym pełną obróbkę warzyw, owoców, ryb, owoców morza i mięs. Praktyka czyni mistrza, a tej na pewno nie zabraknie podczas intensywnych dni nauki i kosztowania najlepszych dań razem z Mistrzem.


Drukuj do PDF