Pomoc
Kategorie usług
 
Menu

KUCHARZ - Sporządzanie potraw i napojów - kurs umiejętności zawodowych T.6_2


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa o charakterze zawodowym
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/03/02/10401/140190
Cena netto 2 350,00 zł Cena brutto 2 350,00 zł
Cena netto za godzinę 6,71 zł Cena brutto za godzinę 6,71
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 350
Termin rozpoczęcia usługi 2018-06-15 Termin zakończenia usługi 2018-12-16
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-03-02 Termin zakończenia rekrutacji 2018-05-17
Maksymalna liczba uczestników 12
Kategoria główna KU Zawodowe
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2008 (PN-EN ISO 9001:2009) – w zakresie usług szkoleniowych
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Kucharz (512001)
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Nie
Kształcenie zawodowe T.6. - Sporządzanie potraw i napojów
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Zakład Doskonalenia Zawodowego
Osoba do kontaktu Justyna Makal Telefon +48856752517
E-mail j.makal@zdz.bialystok.pl
Cel usługi
Cel edukacyjny
Zdobycie wiedzy i umiejętności z zakresu sporządzanie potraw i napojów, organizacji pracy w kuchni w lokalu gastronomicznym, dekorowania i serwowania potraw. Zdobycie podstawowej wiedzy z zakresu dietetyki oraz Zasad Dobrej Praktyki Higienicznej.


Drukuj do PDF