Pomoc
Kategorie usług
 
Menu

Certyfikowane szkolenie dla kucharzy: Drób i dzikie ptactwo


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa o charakterze zawodowym
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/02/26/15066/138490
Cena netto 790,00 zł Cena brutto 971,70 zł
Cena netto za godzinę 56,43 zł Cena brutto za godzinę 69,41
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 14
Termin rozpoczęcia usługi 2018-04-24 Termin zakończenia usługi 2018-04-25
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-02-26 Termin zakończenia rekrutacji 2018-04-23
Maksymalna liczba uczestników 12
Kategoria główna KU Zawodowe
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Standard Usługi Szkoleniowo-Rozwojowej PIFS SUS 2.0
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Kształcenie zawodowe T.6. - Sporządzanie potraw i napojów
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu Akademia Kulinarna Studio A Agnieszka Michałowska
Osoba do kontaktu Agnieszka Michałowska Telefon 506177366
E-mail biuro@akademia.cooking
Cel usługi
Cel edukacyjny
Celem szkolenia jest nabycie przez kucharzy kompetencji zawodowych wykorzystywanych w codziennej pracy w gastronomii w zakresie wykorzystywania drobiu i dzikiego ptactwa w kuchni: (1) ocena i dobór surowców z wykorzystaniem nabytej wiedzy eksperckiej o tradycji kulinarnej i dziedzictwie kulturowym (2) efektywne wykorzystanie produktu, (3) przyrządzanie wybranych dań, (4) prezentacja i dekoracja dań na talerzach i półmiskach.


Drukuj do PDF