Kurs Diet Coachingu akredytowany przez Izbę Coachingu - część III: Decyzja i wyzwania w diet coachingu.
Podgląd wersji roboczej
Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? | Tak |
---|---|
Sposób dofinansowania |
|
Rodzaj usługi | Usługa szkoleniowa |
Podrodzaj usługi | Usługa szkoleniowa |
Dostępność usługi | Otwarta |
Numer usługi | 2018/02/14/7404/133802 | ||
---|---|---|---|
Cena netto | 2 300,00 zł | Cena brutto | 2 829,00 zł |
Cena netto za godzinę | 71,88 zł | Cena brutto za godzinę | 88,41 |
Usługa z możliwością dofinansowania | Tak | ||
Liczba godzin usługi | 32 | ||
Termin rozpoczęcia usługi | 2018-06-16 | Termin zakończenia usługi | 2018-07-01 |
Termin rozpoczęcia rekrutacji | 2018-02-14 | Termin zakończenia rekrutacji | 2018-05-28 |
Maksymalna liczba uczestników | 12 | ||
Kategoria główna KU | Medycyna i uroda | ||
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych |
Certyfikaty: Certyfikat systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2008 (PN-EN ISO 9001:2009) – w zakresie usług szkoleniowych |
||
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? | Nie | ||
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? | Nie | ||
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? | Tak |
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu | Techpal sp. z o. o. | ||
---|---|---|---|
Osoba do kontaktu | Anna Iwaniec | Telefon | +48895429821 |
a.iwaniec@techpal.com.pl |
Cel usługi
Cel edukacyjny
Celem kursu jest wykształcenie diet coachów, wspieranie zadań zawodowych dietetyków, trenerów personalnych, wsparcie w nazywaniu i rozwiązywaniu problemów związanych z odżywianiem dla zdrowia, superwizja zaistniałych sytuacji, jak również rozwój samoświadomości. Uczestnicy będą pogłębiać i rozwijać swoje umiejętności potrzebne do samodzielnego prowadzenia procesu diet coachingu z klientem. W diet coachingu istotny jest adekwatny kontakt diet coacha z klientem. Ta metoda pracy skupia się na budowaniu relacji diet coach – klient i jej psychologicznych przejawach. Jakość tych relacji ma kluczowe znaczenie dla skuteczności procesu diet coachingu. W trakcie kursu uczestnicy będą, uczyć się budować relacje oparte na poufności i zaufaniu, służące trwałej zmianie zachowań i nawyków związanych z odżywianiem , aktywnością fizyczną i stylem życia klienta.
|