Kategorie usług
 
Menu

Szkolenie z zarządzania dla właścicieli i kadry zarządzającej lokali gastronomicznych - teoria


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/01/14/18871/121859
Cena netto 1 280,00 zł Cena brutto 1 280,00 zł
Cena netto za godzinę 160,00 zł Cena brutto za godzinę 160,00
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 8
Termin rozpoczęcia usługi 2018-02-23 Termin zakończenia usługi 2018-02-23
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-02-07 Termin zakończenia rekrutacji 2018-02-16
Maksymalna liczba uczestników 5
Kategoria główna KU Szkolnictwo
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2008 (PN-EN ISO 9001:2009) – w zakresie usług szkoleniowych
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu HORECA & SOLUTIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI
Osoba do kontaktu Szymon Miodoński Telefon +48 793 639 633
E-mail info@horecasolutions.pl
Cel usługi
Cel biznesowy
Nowe sposoby zarządzania poprzez analizę kosztów stałych personelu, surowca.
Cel edukacyjny
Gospodarka magazynowa - omówienie, dokumentów magazynowych, omówienie dokumentów pz, wz, mm, rw, rwz, bo, inwentaryzacja, nadwyżki, niedobory, kompensaty, faktury, surowiec, a towar, artykuł, a produkt, koszty stałe i zmienne omówienie, raporty, zarządzenia, formularze, rozliczanie zmian
Drukuj do PDF