Kategorie usług
 
Menu

Szkolenie z obsługi stanowiska POS


Informacje o usłudze
Czy usługa może być dofinansowana? Tak
Sposób dofinansowania
  • wsparcie dla osób indywidualnych
  • wsparcie dla przedsiębiorców i ich pracowników
Rodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Podrodzaj usługi Usługa szkoleniowa
Dostępność usługi Otwarta
Numer usługi2018/01/14/18871/121842
Cena netto 1 280,00 zł Cena brutto 1 280,00 zł
Cena netto za godzinę 160,00 zł Cena brutto za godzinę 160,00
Usługa z możliwością dofinansowania Tak
Liczba godzin usługi 8
Termin rozpoczęcia usługi 2018-02-21 Termin zakończenia usługi 2018-02-21
Termin rozpoczęcia rekrutacji 2018-01-29 Termin zakończenia rekrutacji 2018-02-15
Maksymalna liczba uczestników 12
Kategoria główna KU Szkolnictwo
Podstawa uzyskania wpisu w zakresie świadczenia usług współfinansowanych Certyfikaty:
Certyfikat systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2008 (PN-EN ISO 9001:2009) – w zakresie usług szkoleniowych
Czy usługa pozwala na zdobycie kwalifikacji lub części kwalifikacji zarejestrowanych w ZRK? Nie
Czy usługa pozwala na uzyskanie kwalifikacji innych niż kwalifikacje zarejestrowane w ZRK? Nie
Czy usługa prowadzi do nabycia kompetencji? Tak
Informacje o podmiocie świadczącym usługę
Nazwa podmiotu HORECA & SOLUTIONS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI
Osoba do kontaktu Szymon Miodoński Telefon +48 793 639 633
E-mail info@horecasolutions.pl
Cel usługi
Cel biznesowy
- Zwiększenie sprzadaży i zysku w określonej jednostce czasu dzięki systemowi POS - Wygodna obsługa zamówień - Oszczędność czasu przy remanentach, inwentaryzacjach. - Łatwiejszy sposób zarządzania lokalem - Automatyczne sumowanie czasu pracy pracowników
Cel edukacyjny
Nauka pracy na stanowisku w oparciu o system sprzedażowo magazynowy POS - Markowanie produktów z podziałem na kolejność - Omówienie dokumentów magazynowych - Storna - Anulacje różnic - Zmiana ceny - Zmiana artykułu - Wprowadzenie artykułu - Rabat/ upust - Łączenie/ podział rachunków / stolików - Raporty dzienne - Raporty miesięczne - Rozliczenie swojej zmiany - Wystawianie faktur - Uprawnienia użytkowników - Gospodarka magazynowa - Remanenty, inwentaryzacje - Analizy sprzedażowe, koszty stałe, koszty zmienne, food cost,
Drukuj do PDF