H&R System Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Charakterystyka działalności firmy
Głównym obszarem działania H&R System jest budowanie i dostarczanie skutecznych rozwiązań ukierunkowanych na wsparcie restauratorów i hotelarzy w zakresie podnoszenia jakości świadczonych usług, umocnienia pozycji rynkowej i poprawy wyników finansowych.
Specjalizujemy się w szkoleniach dla branży HoReCa, w szczególności w kursach kelnerskich - sugestywna sprzedaż i projektach doskonalenia kompetencji menedżerskich - zarządzanie, motywowanie, egzekwowanie, komunikacja i współpraca.
Główni Klienci
- Hotele SPA Dr Irena Eris
- Sieć pizzeri Pizza Express
- Sieć restauracji 7 th Street
- AmRest sp. zo.o.
- Hotel Bania **** Thermal & Ski
- Dwór Złotopolska Dolina I Mansion House
- Restauracja Wentzl Kraków
- DGA S.A.
- Izba Gospodarcza "Śląsk"
- Hotel Willa Port**** Conference Resort & SPA
- Hotel Platinum**** Aqua Fun & Events
- WARS S.A. - Warszawa
- Holiday Inn - Warszawa
- Hotel Orbis Posejdon – Gdańsk
- Hotel Orbis Cracovia – Kraków
- Hotel Orbis Francuski – Kraków
- Hotel Orbis Zamojski - Zamość
- Mercure Patria - Częstochowa
- Mercure Helios – Toruń
- Mercure Kasprowy - Zakopane
- Mercure Mrongovia Resort&Spa
- Novotel – Warszawa
- Novotel Airport - Warszawa
- Novotel – Gdańsk
- Novotel – Szczecin
- Novotel - Kraków
- Sofitel Grand – Sopot
- Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego – Kielce
- Zespół Szkół Zawodowych im. S. Staszica – Lidzbark Warmiński
- Zespół Szkół Zawodowych Centrum Kształcenia Ustawicznego – Orneta
- Hotel Młyn Klekotki - Klekotki
- Gospoda pod Dębem – Kamieńczyk
- Gospodarstwo Chociszówka - Chociszewo
- Restauracja Borpince - Warszawa
- Grill Bar Zgoda - Warszawa
- Il Caminetto - Warszawa
- Le Regal - Warszawa
- Starlight Cafe - Warszawa
- Trattoria Boccone - Warszawa
- Zakład Gastronomiczny Klara Dźwigalska - Warszawa
- Restauracja Il sole - Warszawa
- Smaki Warszawy - Warszawa
- Living Room - Warszawa
- Restauracja Halka - Warszawa
- Restauracja Stacja Rynek - Warszawa
- Spółka Hekon - ekonomiczne hotele - Warszawa
- Centrum konferencyjno-wypoczynkowe Pałac Łochów – Łochów
- Restauracja Tina - Warszawa
- Komunikat sp. z o.o - Warszawa
- Restauracja Galeria Bali & Buddha Club - Warszawa
- Restauracja "Jana" Janina Czajkowska – Kutno
- Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Awis" Kazimierz Olczak – Kutno
- Rondo Bombrych i Brauer Sp. J. – Kutno
- P.U Marbud Marcin Gajewicz. Restauracja Elida – Kutno
- Przedsiębiorstwo Budowlano- Produkcyjne,, TRAKT" Sp. J. Bobrzak, Tecław
- Restauracja Rozmaryn – Kutno
- P.U.H. Paweł Święcicki. Zajazd Basior – Kutno
- MOLO Sp. z o.o. – Smardzewice
- Hotel Santin – Bełchatów
- Restauracja - Pizzeria "Marcepan" – Bełchatów
- Restauracja - Pizzeria "Valentino" – Bełchatów
- Centrum Gastronomiczne Kubuś – Bełchatów
- PHU Gościniec – Bełchatów
- F. H. U. P. "Golden Chicken" Krzysztof Dębiński. Rezydencja Spalska – Spała
- Mościcki Resort & Spa Hotel. PDK S.A. – Spała
- "Papis" Robert Papis – Spała
- MDM s.c. Karczma Spalska – Spała
- F. H. U. Marob Robert Niewiadomski. Zajazd Spalski – Spała
- Restauracja Królewska – Topola Królewska
- "KATMAR" Sp. z o.o. – Ozorków
- Restauracja Kawiarnia "AGAWA" – Łęczyca
- Karczma w Miłosnej – Krośniewice
- PHPU "Miratrans" – Łęczyca
- Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rawioli" – Łęczyca
- Bar Pasieka – Łęczyca
- Gościniec nad Wartą. Teresa Krajewska – Uniejów
- P.U.H.P "Amarak" Halina Tybura – Uniejów
- PPHU K-2 KACZOR-KACZMAREK SPOLKA JAWNA – Koło
- FHU Gumiko. Zajazd Leon – Ozorków
- Restauracja Salomon – Opole
- Restauracja Retro – Łomża
- Hotel Tumski – Płock
- Dolnośląskie Stowarzyszenie „Niebieski Parasol” - Legnica
- Hotel Pałac Staniszów - Hotel Schloss Stonsdorf - Staniszów
-
Lista wybranych projektów szkoleniowych:
EcoHoReCa Trening Ekoinnowacyjności
Grupa docelowa: właściciele, menedżerowie, kierownicy restauracji i kelnerzy
Liczba godzin: 320 godzin
Ilość uczestników: 160 osób
"Obudź w sobie lidera" Menedżer restauracji liderem zespołu
"Skuteczny Sprzedawca" Kelner doradcą kulinarnym
Grupa docelowa: właściciele, menedżerowie, kierownicy restauracji i kelnerzy
Liczba godzin: 96 godzin
Ilość uczestników: 72 osoby
„Przywództwo - jak być liderem dla swoich pracowników”- Menedżer restauracji liderem zespołu”
"Obsługa Klienta, czyli egzamin z profesjonalizmu" - Kelner doradcą kulinarnym
Grupa docelowa: właściciele, managerowie, kierownicy restauracji i kelnerzy
Liczba godzin:80 godzin
Ilość uczestników: 60 osób
Zleceniodawca: Centrum Edukacji Grupa Orlen
„Kelner skutecznym sprzedawcą”
„Manager gastronomii – rozwój zespołu wzrost zysków”
„Komunikacja i współpraca w zespole”
Grupa docelowa: właściciele, managerowie, kierownicy restauracji i kelnerzy
Liczba godzin:192 godziny
Ilość uczestników: 126 osób
Zleceniodawca: Grupa szkoleniowa HALIBUT
„Manager gastronomii – rozwój zespołów, wzrost zysków"
„KELNER= sukces w sprzedaży. Komunikacja niewerbalna i techniki autoprezentacji"
Grupa docelowa: właściciele, managerowie, kierownicy restauracji i kelnerzy
Liczba godzin:240 godzin
Ilość uczestników: 267 osób
Zleceniodawca: DEA Konsulting
„Sugestywna sprzedaż w restauracji. ETAP I; ETAPII"
Grupa docelowa: pracownicy restauracji
Liczba godzin: 256
Ilość uczestników: 260 osób
Zleceniodawca: Orbis S.A
„Manager gastronomii - nowoczesne zarządzanie restauracją. Budowanie zespołów sprzedażowych"
Grupa docelowa: właściciele, managerowie i kierownicy restauracji
Liczba godzin: 96
Ilość uczestników: 94 osoby
Zleceniodawca: Stowarzyszenie Avsi Polska
„Nowoczesne zarządzanie w gastronomii"
Grupa docelowa: dyrektorzy hoteli, managerowie i kierownicy restauracji
Zleceniodawca: grupa hotelowa Orbis S.A.
„Doskonalenie kompetencji managerskich w zakresie budowania zespołów sprzedażowych i zarządzania personelem”
Grupa docelowa: właściciele, managerowie, szefowie kuchni i kierownicy restauracji i hoteli Liczba godzin: 32
Zleceniodawca: Izba Gospodarcza „Śląsk”
„Szkolenie kelner -barman”
(Projekt „Kopalnia możliwości”)
Grupa docelowa: osoby nieaktywne zawodowo
Liczba godzin: 50
Zleceniodawca: Vision Consulting Sp. z o.o.
„Kurs kelnerski”
(Projekt „ Mistrzowie smaku. Podniesienie umiejętności uczniów zawodowych klas kucharskich
i cukierniczych Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Żyrardowie”)
Grupa docelowa: uczniowie
Liczba godzin: 20
Zleceniodawca: Nasza Era Centrum Szkoleń i Rozwoju S.C
„Manager gastronomii - skuteczne zarządzanie restauracją"
Grupa docelowa: właściciele, managerowie i kierownicy restauracji
Liczba godzin: 24
Zleceniodawca: Vento Consulting
„Obsługa Klienta”
(Projekt „Podwyższaj kwalifikacje – wzmocnij pozycję Swoja i Regionu”)
Grupa docelowa: kelnerzy, barmani
Liczba godzin: 72
Zleceniodawca: Izba Gospodarcza „Śląsk”
„Szkolenie kelnerskie”
(Projekt „Edukacja – szansa na sukces”)
Grupa docelowa: uczniowie
Liczba godzin: 40
Zleceniodawca: Zespół Szkół Zawodowych im. S. Staszica w Lidzbarku Warmińskim
„Sugestywna sprzedaż w restauracji”
(Projekt „Klient nasz Pan – szkolenia dla pracowników ORBIS S.A.)
Grupa docelowa: kelnerzy, barmani, kierownicy gastronomii
Liczba godzin: 160
Zleceniodawca: F5 Konsulting Sp. z o.o. dla pracowników Orbis S.A.
„Techniki sprzedaży w gastronomii”
(Projekt „Profesjonalizm Piękna – inwestycje w kompleksowy rozwój pracowników Hoteli SPA Dr Irena Eris”)
Grupa docelowa: kelnerzy i kierownicy gastronomii
Liczba godzin: 32
Zleceniodawca: Hotele SPA DR IRENA ERIS Sp. z o.o.
„Szkolenie kelnerskie”
(Projekt „Doskonalenie zawodowe szansa większej konkurencyjności na rynku pracy”)
Grupa docelowa: uczniowie
Liczba godzin: 36
Zleceniodawca: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach
„Komunikacja w skutecznym przedsiębiorstwie turystycznym”
(Projekt „Profesjonalna Akademia Turystyki” )
Grupa docelowa: szefowie restauracji w województwie mazowieckim
Liczba godzin: 32
Zleceniodawca: Doradztwo Gospodarcze DGA S.A.
„Szkolenie kelnerskie”
(Projekt „Profesjonalna Akademia Turystyki” )
Grupa docelowa: pracownicy restauracji w województwie mazowieckim
Liczba godzin: 384
Zleceniodawca: Doradztwo Gospodarcze DGA S.A.
„Szkolenie kelnerskie”
(Projekt „Edukacja – szansa na sukces”)
Grupa docelowa: uczniowie
Liczba godzin: 40
Zleceniodawca: Zespół Szkół Zawodowych im. S. Staszica w Lidzbarku Warmińskim
„Zintegrowany rozwój kompetencji osobistych pracowników – moduł dla pracowników
restauracji”
(Projekt „Profesjonalizm Piękna – inwestycje w kompleksowy rozwój pracowników Hoteli SPA Dr Irena Eris”)
Grupa docelowa: pracownicy restauracji
Liczba godzin: 32
Zleceniodawca: Hotele SPA DR IRENA ERIS Sp. z o.o.
„Szkolenie kelnerskie”
(Projekt „Uczyć się aby być” )
Grupa docelowa: uczniowie
Liczba godzin: 32
Zleceniodawca: Zespół Szkół Zawodowych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Ornecie
„Obsługa kelnerska”
(Projekt „Program szkolenia kadr dla rozwoju produktów turystycznych III” )
Grupa docelowa: pracownicy restauracji z województwa łódzkiego
Liczba godzin: 224
Zleceniodawca: Doradztwo Gospodarcze DGA S.A.
Akademia Trenera Biznesu KOntrakt OSH
DEKRA /SUS/000064