H&R System Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością

Możliwość dofinansowania
Logo H&R System Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
ul. Szpitalna 8/6
00-031 Warszawa
Usługa szkoleniowa / Usługa doradcza
Liczba zrealizowanych usług: 22
Aktualne usługi
Charakterystyka działalności firmy

Głównym obszarem działania H&R System jest budowanie i dostarczanie skutecznych rozwiązań ukierunkowanych na wsparcie restauratorów i hotelarzy w zakresie podnoszenia jakości świadczonych usług, umocnienia pozycji rynkowej i poprawy wyników finansowych.

Specjalizujemy się w szkoleniach dla branży HoReCa, w szczególności w kursach kelnerskich - sugestywna sprzedaż i projektach doskonalenia kompetencji menedżerskich - zarządzanie, motywowanie, egzekwowanie, komunikacja i współpraca.

Główni Klienci

  • Hotele SPA Dr Irena Eris
  • Sieć pizzeri Pizza Express
  • Sieć restauracji 7 th Street
  • AmRest sp. zo.o.
  • Hotel Bania **** Thermal & Ski
  • Dwór Złotopolska Dolina I Mansion House
  • Restauracja Wentzl Kraków
  • DGA S.A.
  • Izba Gospodarcza "Śląsk"
  • Hotel Willa Port**** Conference Resort & SPA
  • Hotel Platinum**** Aqua Fun & Events
  • WARS S.A. - Warszawa
  • Holiday Inn - Warszawa
  • Hotel Orbis Posejdon – Gdańsk
  • Hotel Orbis Cracovia – Kraków
  • Hotel Orbis Francuski – Kraków
  • Hotel Orbis Zamojski - Zamość
  • Mercure Patria - Częstochowa
  • Mercure Helios – Toruń
  • Mercure Kasprowy - Zakopane
  • Mercure Mrongovia Resort&Spa
  • Novotel – Warszawa
  • Novotel Airport - Warszawa
  • Novotel – Gdańsk
  • Novotel – Szczecin
  • Novotel - Kraków
  • Sofitel Grand – Sopot
  • Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego – Kielce
  • Zespół Szkół Zawodowych im. S. Staszica – Lidzbark Warmiński
  • Zespół Szkół Zawodowych Centrum Kształcenia Ustawicznego – Orneta
  • Hotel Młyn Klekotki - Klekotki
  • Gospoda pod Dębem – Kamieńczyk
  • Gospodarstwo Chociszówka - Chociszewo
  • Restauracja Borpince - Warszawa
  • Grill Bar Zgoda - Warszawa
  • Il Caminetto - Warszawa
  • Le Regal - Warszawa
  • Starlight Cafe - Warszawa
  • Trattoria Boccone - Warszawa
  • Zakład Gastronomiczny Klara Dźwigalska - Warszawa
  • Restauracja Il sole - Warszawa
  • Smaki Warszawy - Warszawa
  • Living Room - Warszawa
  • Restauracja Halka - Warszawa
  • Restauracja Stacja Rynek - Warszawa
  • Spółka Hekon - ekonomiczne hotele - Warszawa
  • Centrum konferencyjno-wypoczynkowe Pałac Łochów – Łochów
  • Restauracja Tina - Warszawa
  • Komunikat sp. z o.o - Warszawa
  • Restauracja Galeria Bali & Buddha Club - Warszawa
  • Restauracja "Jana" Janina Czajkowska – Kutno
  • Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Awis" Kazimierz Olczak – Kutno
  • Rondo Bombrych i Brauer Sp. J. – Kutno
  • P.U Marbud Marcin Gajewicz. Restauracja Elida – Kutno
  • Przedsiębiorstwo Budowlano- Produkcyjne,, TRAKT" Sp. J. Bobrzak, Tecław
  • Restauracja Rozmaryn – Kutno
  • P.U.H. Paweł Święcicki. Zajazd Basior – Kutno
  • MOLO Sp. z o.o. – Smardzewice
  • Hotel Santin – Bełchatów
  • Restauracja - Pizzeria "Marcepan" – Bełchatów
  • Restauracja - Pizzeria "Valentino" – Bełchatów
  • Centrum Gastronomiczne Kubuś – Bełchatów
  • PHU Gościniec – Bełchatów
  • F. H. U. P. "Golden Chicken" Krzysztof Dębiński. Rezydencja Spalska – Spała
  • Mościcki Resort & Spa Hotel. PDK S.A. – Spała
  • "Papis" Robert Papis – Spała
  • MDM s.c. Karczma Spalska – Spała
  • F. H. U. Marob Robert Niewiadomski. Zajazd Spalski – Spała
  • Restauracja Królewska – Topola Królewska
  • "KATMAR" Sp. z o.o. – Ozorków
  • Restauracja Kawiarnia "AGAWA" – Łęczyca
  • Karczma w Miłosnej – Krośniewice
  • PHPU "Miratrans" – Łęczyca
  • Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rawioli" – Łęczyca
  • Bar Pasieka – Łęczyca
  • Gościniec nad Wartą. Teresa Krajewska – Uniejów
  • P.U.H.P "Amarak" Halina Tybura – Uniejów
  • PPHU K-2 KACZOR-KACZMAREK SPOLKA JAWNA – Koło
  • FHU Gumiko. Zajazd Leon – Ozorków
  • Restauracja Salomon – Opole
  • Restauracja Retro – Łomża
  • Hotel Tumski – Płock
  • Dolnośląskie Stowarzyszenie „Niebieski Parasol” - Legnica
  • Hotel Pałac Staniszów - Hotel Schloss Stonsdorf - Staniszów
  • Lista wybranych projektów szkoleniowych:

    EcoHoReCa Trening Ekoinnowacyjności

    Grupa docelowa: właściciele, menedżerowie, kierownicy restauracji i kelnerzy

    Liczba godzin: 320 godzin

    Ilość uczestników: 160 osób

    "Obudź w sobie lidera" Menedżer restauracji liderem zespołu

    "Skuteczny Sprzedawca" Kelner doradcą kulinarnym

    Grupa docelowa: właściciele, menedżerowie, kierownicy restauracji i kelnerzy

    Liczba godzin: 96 godzin

    Ilość uczestników: 72 osoby

     „Przywództwo - jak być liderem dla swoich pracowników”- Menedżer restauracji liderem zespołu”

    "Obsługa Klienta, czyli egzamin z profesjonalizmu" - Kelner doradcą kulinarnym

    Grupa docelowa: właściciele, managerowie, kierownicy restauracji i kelnerzy

    Liczba godzin:80 godzin

    Ilość uczestników: 60 osób

    Zleceniodawca: Centrum Edukacji Grupa Orlen

        „Kelner skutecznym sprzedawcą”

        „Manager gastronomii – rozwój zespołu wzrost zysków”

        „Komunikacja i współpraca w zespole”

    Grupa docelowa: właściciele, managerowie, kierownicy restauracji i kelnerzy

    Liczba godzin:192 godziny

    Ilość uczestników: 126 osób

    Zleceniodawca: Grupa szkoleniowa HALIBUT

    „Manager gastronomii – rozwój zespołów, wzrost zysków"

    „KELNER= sukces w sprzedaży. Komunikacja niewerbalna i techniki autoprezentacji"

    Grupa docelowa: właściciele, managerowie, kierownicy restauracji i kelnerzy

    Liczba godzin:240 godzin

    Ilość uczestników: 267 osób

    Zleceniodawca: DEA Konsulting

    „Sugestywna sprzedaż w restauracji. ETAP I; ETAPII"

    Grupa docelowa: pracownicy restauracji

    Liczba godzin: 256

    Ilość uczestników: 260 osób

    Zleceniodawca: Orbis S.A

    „Manager gastronomii - nowoczesne zarządzanie restauracją. Budowanie zespołów sprzedażowych"

    Grupa docelowa: właściciele, managerowie i kierownicy restauracji

    Liczba godzin: 96

    Ilość uczestników: 94 osoby

    Zleceniodawca: Stowarzyszenie Avsi Polska

    „Nowoczesne zarządzanie w gastronomii"

    Grupa docelowa: dyrektorzy hoteli, managerowie i kierownicy restauracji

    Zleceniodawca: grupa hotelowa Orbis S.A.

    Doskonalenie kompetencji managerskich w zakresie budowania zespołów sprzedażowych i zarządzania personelem”

    Grupa docelowa: właściciele, managerowie, szefowie kuchni i kierownicy restauracji i hoteli Liczba godzin: 32

    Zleceniodawca: Izba Gospodarcza „Śląsk”

    „Szkolenie kelner -barman”

    (Projekt „Kopalnia możliwości”)

    Grupa docelowa: osoby nieaktywne zawodowo

    Liczba godzin: 50

    Zleceniodawca: Vision Consulting Sp. z o.o.

    „Kurs kelnerski”

    (Projekt „ Mistrzowie smaku. Podniesienie umiejętności uczniów zawodowych klas kucharskich

     i cukierniczych Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Żyrardowie”)

    Grupa docelowa: uczniowie

    Liczba godzin: 20

    Zleceniodawca: Nasza Era Centrum Szkoleń i Rozwoju S.C

    „Manager gastronomii - skuteczne zarządzanie restauracją"

    Grupa docelowa: właściciele, managerowie i kierownicy restauracji

    Liczba godzin: 24

    Zleceniodawca: Vento Consulting

    „Obsługa Klienta”

    (Projekt „Podwyższaj kwalifikacje – wzmocnij pozycję Swoja i Regionu”)

    Grupa docelowa: kelnerzy, barmani

    Liczba godzin: 72

    Zleceniodawca: Izba Gospodarcza „Śląsk”

     „Szkolenie kelnerskie”

    (Projekt „Edukacja – szansa na sukces”)

    Grupa docelowa: uczniowie

    Liczba godzin: 40

    Zleceniodawca: Zespół Szkół Zawodowych im. S. Staszica w Lidzbarku Warmińskim

    „Sugestywna sprzedaż w restauracji”

    (Projekt „Klient nasz Pan – szkolenia dla pracowników ORBIS S.A.)

    Grupa docelowa: kelnerzy, barmani, kierownicy gastronomii

    Liczba godzin: 160

    Zleceniodawca: F5 Konsulting Sp. z o.o. dla pracowników Orbis S.A.

    „Techniki sprzedaży w gastronomii”

    (Projekt „Profesjonalizm Piękna – inwestycje w kompleksowy rozwój pracowników Hoteli SPA Dr Irena Eris”)

    Grupa docelowa: kelnerzy i kierownicy gastronomii

    Liczba godzin: 32

    Zleceniodawca: Hotele SPA DR IRENA ERIS Sp. z o.o.

    „Szkolenie kelnerskie”

    (Projekt „Doskonalenie zawodowe szansa większej konkurencyjności na rynku pracy”)

    Grupa docelowa: uczniowie

    Liczba godzin: 36

    Zleceniodawca: Zespół Szkół Przemysłu Spożywczego w Kielcach

    „Komunikacja w skutecznym przedsiębiorstwie turystycznym”

    (Projekt „Profesjonalna Akademia Turystyki” )

    Grupa docelowa: szefowie restauracji w województwie mazowieckim

    Liczba godzin: 32

    Zleceniodawca: Doradztwo Gospodarcze DGA S.A.

     „Szkolenie kelnerskie”

    (Projekt „Profesjonalna Akademia Turystyki” )

    Grupa docelowa: pracownicy restauracji w województwie mazowieckim

    Liczba godzin: 384

    Zleceniodawca: Doradztwo Gospodarcze DGA S.A.

    „Szkolenie kelnerskie”

    (Projekt „Edukacja – szansa na sukces”)

    Grupa docelowa: uczniowie

    Liczba godzin: 40

    Zleceniodawca: Zespół Szkół Zawodowych im. S. Staszica w Lidzbarku Warmińskim

     „Zintegrowany rozwój kompetencji osobistych pracowników – moduł dla pracowników

    restauracji”

    (Projekt „Profesjonalizm Piękna – inwestycje w kompleksowy rozwój pracowników Hoteli SPA Dr Irena Eris”)

    Grupa docelowa: pracownicy restauracji

    Liczba godzin: 32

    Zleceniodawca: Hotele SPA DR IRENA ERIS Sp. z o.o.

     „Szkolenie kelnerskie”

    (Projekt „Uczyć się aby być” )

    Grupa docelowa: uczniowie

    Liczba godzin: 32

    Zleceniodawca: Zespół Szkół Zawodowych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Ornecie

    „Obsługa kelnerska”

    (Projekt „Program szkolenia kadr dla rozwoju produktów turystycznych III” )

    Grupa docelowa: pracownicy restauracji z województwa łódzkiego

    Liczba godzin: 224

    Zleceniodawca: Doradztwo Gospodarcze DGA S.A.

Akademia Trenera Biznesu KOntrakt OSH

DEKRA /SUS/000064

Certyfikaty i referencje
Kontakt
Masz pytania? Skontaktuj się z nami
E-mail
biuro@hr-system.pl
Telefon
(+48) 501 586 482